Skocz do zawartości

jak dalej pozycjonować stronę?

Odoakr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Pozycjonuje sobie swoją stronę internetową - amatorsko. Katalogi, precle, itd itp.

jakiś czas temu wskoczyła do top 10 na wszystkie interesujące mnie frazy. (8 fraz 250k - 500k w google, pierwsza 20 pozycjonowana). Obserwuje ją sobie, prawie nic przy niej nie robie, bo nie mam czasu i obserwuje jak strona powolutku spada w rankingach.

Jak pozycjonować, żeby utrzymać pozycję? Chodzi o to, żeby nie poswięcać temu zbyt wiele czasu. 1-3 wpis do precli tygodniowo? wystarczy?

Jeśli masz już sporo linków stałych to myślę, że jakiś swl nie zaszkodzi - możesz np. w linkme.pl spróbować - zrób kilka małych stronek, wrzuć do systemu a punkty wykorzystaj na delikatne linkowanie stronki docelowej.

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności