Skocz do zawartości

Kolejna fala banów?

qazy

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiesz kto - ten co walczy tak z systemami :DB)

wiem jedno pozycjonowanie teraz bedzie jeszcze bardziej polegało na stawianiu wielu i to wielu stron, aby ograniczyc ilosc banów

bedzie to polegało ze bedzie sie kupowac 10 domen pod nie serwer wspoldzielony aby na tym samym IP bylo 100 innych domen wartosciowych ale innych osob i sie bedzie krecic - mod wejdzie zobaczy 1 spam i 10 wartosciowych i nie bedzie sprawdzal dalej danego IP

trzeba niestety odpuszczac sobie dedyki ale wlasnie isc na serwery wspoldzielone ze wspolnym IP - mniejsze ryzyko bana ale tez mozemy oberwac gdyz ktos inny na tym samym IP postawi smieci - ale to jest chyba mniej prawdopodobne niz ban na wszytskie domeny na danym IP

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witajcie Panowie.

Po kilku dniowym urlopiku wpadłem a tu nadal gorąco B).

Walczy czy se nie walczy, każdego biznes.

Kupuje czy nie kupuje pkt - kwestia czy stawia - no i kwestia ilu Was sie zastanawia nad tym jak nadal z ukrytych kont kupuje pkt i po co.

To chyba oczywiste - żeby nowe domeny pozykiwały BL - a ten BL jest z swli więc kupuje i ma na tapecie co linkuje.

Po urlopiku sobie pracuje, piszę różne narzędzia w celach hobbystycznych takie jak to:

https://www.semtalk.pl/f,7-Morderca,Spam%C3....,1.0-spam.html

Licze że w przyszłości będzie trudniej takie domeny znajdować, bo to rozwija człowieka. Dziś pisząc 10 min kod czuje się jak zacofany, mając ciągle nadzieje że spamy których będe szukał sprawią choć trochę trudności.

Mario wcelował dośc dobrze w to jaki jest jeden z powodów. Ci co mają robić spamy zrobią takie że ich nie znajde - choć to będzie grupa 10% osób, które być może się na PIO wypowiadają - bo spora cześć się nie wypowiada.

Większość krzyczy bo - bo właśnie stawia takie bzdury głupie jak te z linka wyżej

Cytując

"System tworzyliśmy opierając się o założenie tworzenia tematycznych, wartościowych dla Internauty stron. Jeżeli Internauta trafi na artykuł tematyczny (nawet jeśli jest to kompilacja-miks kilku artykułów), uzyska treść w pewnym stopniu odpowiadającą jego oczekiwaniom.

Jak przeglądam te domeny, to albo ja głupi i Ci internauci którzy go czytają ;), albo twórca uważa że stworzył dzieło życia.

Takiego generatora to pisze amator php w 10 min.

Tak więc panowie - zacznijcie robić coś ambitnego albo nie miejcie pretensji że coś leci.

Co do wywodów IP - Google nie banuje po IP - czy przegląda napewno tak.

Sam jak znajduje daną domenę sprawdzam co jeszcze siedzi na tym IP - czy to trudne - banalne.

Przez tydzień skupie się znów na detekcji a poźniej na urlopik kolejny, byście mogli postawić trochę więcej.

Cieplutko pozdrawiam :D Do zobaczenia po kolejnym urlopie.

Cieplutko pozdrawiam B) Do zobaczenia po kolejnym urlopie.

normalny 'punisher' :D hehehehehehehehehe

Szok, załóż jakąś Organizację Pożytku Publicznego, to przekażę jej 1% swojego podatku ....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Szook naprawdę Tobie wakacje się przydadzą jeszcze jak Ci się tak nudzi. Porobił byś jakieś wartościowe strony dla ludzi o których piszesz a nie jakieś wymysły. Rozumie częściowo twoje założenia ale ja bym wolał w tym czasie jakąś stronkę postawić albo iść na piwo ze znajomymi a nie siedzieć nad jakimś g....m

ble ble ble

Duby smalone Waść pleciesz. Znajdować kopie Wiki, qlWeby i inne popularne i wielokrotnie kopiowane gówna to by i małpę nauczył. Google gdyby chciało to by to momentalnie wycięło. Nie tną - znaczy nie chcą. Prawdziwego dobrego spamu to Ty szybko nie znajdziesz. Oj szooku szooku, nie żal czasu?

jak nie znajde to co się martwisz ;). Mój czas.

Moje forum i już sobie nie życzę kolejnych intryg, afer, itp. w Twoim wykonaniu. Masz bloga to tam sobie 'uskuteczniaj swoje cele' jak to nazwałeś. Pa!.

P.S. Nie będzie mi się chciało z Tobą rozmawiać na temat powodu mojej decyzji, gdybyś chciał coś wyjaśniać. Pwód na pewno znasz, masz to na PW.

Moje forum i już sobie nie życzę kolejnych intryg, afer, itp.

czyżby frustrat po kilkudziesięciu banach ???? i co teraz ten biedny szook zrobi ??

i tak powstaje MIT , HISTORIA Szooka - człowieka, który się 'spamom nie kłaniał' .

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

dobra ostatnie słowo w temacie:) Załóż własną wyszukiwarkę (choć chyba jest/była?), ustal regulamin, nie indeksuj tzw. "śmieci" (wg Twojej opinii) i jeśli to naprawdę takie ważne dla ogółu internautów to szybko przerzucą się z Google na "Szookle" :) To chyba znacznie lepszy sposób na spędzanie "Twojego wolnego czasu".

Choć ludzi zapewne bardziej irytują śmieci na ulicach niż "śmieci" w wyszukiwarkach. Hmm to chyba czas donosić na tych co papierki na chodnik rzucają :D

Po urlopiku sobie pracuje, piszę różne narzędzia w celach hobbystycznych takie jak to:

Powinieneś chyba pójść do lekarza, tego od głowy :)

W każdym razie - gratuluję pomysłu na budowanie wizerunku na najbardziej etycznego z etycznych pozycjonerów w Europie. Hałas jest, mówi się o Tobie i chyba w końcu osiągnąłeś sukces - szacunek.

Palikot polskiego SEO.

poszło i to duuuużo :)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności