Skocz do zawartości

Kolejna fala banów?

qazy

Rekomendowane odpowiedzi

A nie zastanawialiście się, że mogliście dostać bana po znajomości ? Przecież ci moderatorzy to normalni ludzie, którzy mają kolegów , mają koleżanki (leżanki) itp ....... i co tak trudno poprosić o małą przysługę ? To nie FBI - tu nikogo nie zabiją za kilka 'nadgorliwych' banów...

Zastanawiałem się czy mają jakąś procedurę, jakąś weryfikację, czy tak po prostu jeden zwykły ziutek może banować bez żadnego dozoru. Bo jeśli dopuścili, że bany rozdawane są tak ot po prostu, to nie widzę przyszłości googlowi jako wyszukiwarki - ot 3 lata i będą jedną z wielu a nie jedyną.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
u mnie wczoraj polecialy domeny ok 30, raczej po adsensie. Co do systemow mialem tylko weblinka. Domeny byly min 4 letnie, grafika nie z szablonu, content pisany przez copywritera. Jak wywalaja taki to poleciec moze juz wszystko.....

Miales weblinka, wiec strony linkowaly do stron nie powiazanych tematycznie, ergo: sprzedawales linki :D

polish suicide flew 48 successful missions

Ktoś pytał o dowody, tak mam dowody. Wybanowało mnie 2 strony moich klientów na których nie było systemów, nie było duplikowanych treści. Ot zwykłe serwisy.

Ja osobiście uważam, że google takimi banami sobie tylko zaszkodzi i nie poradzi sobie w walce ze spamem w ten sposób więc wspomnicie jeszcze moje słowa, że linki dla google przestaną się liczyć lub będą miały marginalne znaczenie.

Może nowy algorytm już jest w fazie pisania ? Jakby nie było to tworzenie zwykłych serwisów nie zaszkodzi

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ktoś pytał o dowody, tak mam dowody. Wybanowało mnie 2 strony moich klientów na których nie było systemów, nie było duplikowanych treści. Ot zwykłe serwisy.

jestes pewien pewien pewien ze nic tam nie bylo przeskrobane?

polish suicide flew 48 successful missions

nie sądze by tam mogło być coś przeskrobane. Jeden był to salon kosmetyczny, a druga to strona o mieście. Jedna i druga była nieskończona ale zdatna do uzywania więc nie wiem może to było przyczyną hmm. Prośba do googla i tak idzie o odbanowanie ale czy odbanuje hmm zobaczymy.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

ehh mnie także dzisiaj 2 strony poleciały. jedna 2 letnia i jedna 3 tygodniowa podlinkowana dosłownie z kilku źródeł.

Tak na marginesie moje linki w stopce to nie spamy więc proszę o ich niebanowania szanownych adminów google jeżeli czytają ten topik. Nie chce mi się kupować nowych domen pod nie i przenosić tych stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności