Skocz do zawartości

Ankieta dot. zaplecza presell page

lj2m

Presell Page  

102 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile posiadacie serwisów typu presell page?

• Nie posiadam
      13
    • 1-4
      23
    • 5-9
      9
    • 10-19
      7
    • 20-39
      2
    • 40-69
      1
    • 70-99
      0
    • >100
      3
    • Nie zdradzę
      5
  2. 2. Jaki % waszego zaplecza stanowią serwisy typu presell page?

• 0%
      14
    • 1-10%
      19
    • 11-20%
      7
    • 21-30%
      7
    • 31-40%
      2
    • 41-50%
      3
    • > 50%
      7
    • Nie zdradzę
      4
  3. 3. Czy uważasz że warto "inwestować" w serwisy typu presell page?

• Tak
      31
    • Nie
      20
    • Nie mam zdania
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Może mi się trochę nudzi, ale jestem ciekaw ile posiadacie serwisów typu presell page, co może być wyznacznikiem tego w jakim kierunku zmierzacie w budowaniu zaplecza. W końcu jest to jedna z er, która jak na razie bardzo dobrze się rozwija. Coraz więcej piszących = coraz więcej presell page. Zobaczymy co z tego nam wyjdzie i jakie będą wyniki.

Posiadanie ponad 100 presell page to jest cos. Takie osoby mają znaczący udział w rynku presslowym, bo tych preselli chyba nie ma więcej niż 2000. Takie są moje przypuszczenia. Osoby, które posiadają duża ilość presell page prosiłbym o kontakt na PW.

• 4 tygodnie później...
postawienie 100 presell'i to hmm, 5min ?

Są presele i presele - nie ma się o co spierać, jeśli Twoje, stawiane w takich ilościach i w tak krótkim czasie są skuteczne (pewnie są, Google łyka wszystko). Ja dziennie postawię dwa precelki i się zmęczę. Ale dla każdego wybieram skórkę choć ogólnie pasująca do tematyki, tłumaczę ją sobie na polski, konfiguruje wtyczki itd. Dwie, trzy godziny jak nic. No, a potem jeszcze nasycić to konkretnym, tematycznym tekstem który nie wygląda jak spam z maszyny. Setkę "preseli" w pięć minut to chyb takich do seodopalacza, a one tymczasem (mam nadzieję, że będą systematycznie coraz lepsze, bo bardzo mi na tym zależy) to maja się nijak do konkretnych, tematycznych preseli.

Swoich, prywatnych, mam na razie 6 sztuk. Ale już mam kolejną paczuszkę domen do zagospodarowania.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Eee Bielack, co tak długo ?? Z 5-6 wtyczkami, skórką itp. 1h max, tylko najgorsze jest to że nie mogę się za to zabrać ;P

Ja mam teraz coś koło 7 wp, z 5 bym jeszcze postawił, a i jeszcze z 20 tych pod seodopalacz jeża mam.

[edit]

literówka

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Co tak długo - co najmniej kwadrans wybieram odpowiednią skórkę ;-)

potem się zastanawiam jakie widgety dać, w jakiej kolejności - chcę, by docelowo każdy mój precel wyglądał inaczej.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Pomysł z tematem super. Jeśli wasze precle są wartościowe ,proponowałbym jeszcze, aby podawać linki do tych precelków. Co prawda, mogłaby się zrobić prawdziwa linkownia, ale można przecież kodować odnośniki.

Co do samego tematu, obecnie nie mam żadnego z katalogów na wp, ale już niebawem wystartuje z dwoma presslami. Dam znać :)

Witam panowie, zgadzam sie ze temat jest ciekawy.

A ciekawi mnie jeszcze bardziej czy znacie sposoby na skuteczną indeksacje ogólną jak i głęboką, bo w koncu dla wielu to podstawa.

Jezeli znacie wtyczki przyspieszające/zwiększające/maksymalizujące indekacje pod znanego Word Press bede wdzieczny za podanie ich nazw.

Ja podziele sie dwoma:

simple-tags

all-in-one-seo-pack.

Bardzo pomocne.

A jakie są wasze spostrzeżenia?

Kontakt: punkty@strony.pl

gg: 10386146

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności