Skocz do zawartości

z i bez www czy jest roznica?

Grangu

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem poniewaz zarejestrowalem domene host4ev.eu i dodalem dosc sporo linkow prowadzacych do https://www.host4ev.eu. Problem w tym ze google zaindeksowal mi ja bez www. Jak dodalem sobie do narzedzi dla webmasterow www.host4ev.eu to pokazywalo ze strona jest niezaindeksowana natomiast bez www zaindeksowana jest. Czy to ma znaczenie przy obliczaniu link popularity? i jesli tak to czy powinienem postarac sie o nowe linki bez www? Czy moze lepiej czekac az zaindeksuje z www?

A co zrobic jezeli nie mam dostepu do plikow na witrynie, a jedynie panelu administracyjnego umozliwiajacego zarzadzanie trescia? Czy w takim razie wszystkie linki z www sa bezwarosciowe?

Dodaj strone do Google Webmasters Tools i tam ustaw preferowana domene, czy to z www czy tez bez.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Hmm że tak się spytam, skoro nie masz dostępu do plików strony na serwerze to jak dodałeś stronę do narzędzi dla webmasterów?

(chodzi mi o pełną funkcjonalność)

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

Dzieki holee zrobilem czekam na efekty :)

Hmm że tak się spytam, skoro nie masz dostępu do plików strony na serwerze to jak dodałeś stronę do narzędzi dla webmasterów?

(chodzi mi o pełną funkcjonalność)

Przez panel administracyjny moge modyfikowa meta tagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności