Skocz do zawartości

Diablo 3

Carnagge

Rekomendowane odpowiedzi

Ja myśle ze nowe pokolenie może wogule nie wiedzieć o czym tu piszecie :jezyk1:

W Diablo juz nie grałem wieki, ale przechowuje jeszcze gdzieś zapisaną swoją postać - necro.

ech ta grafika jak ona teraz wygląda :) moje screeny i graty: 1 2 3

Ja bardziej czekam na SC3. Diablo za dużo czasu zajmuje i w dodatku nie ma czegoś takiego jak "game over". A SC można szybko zakończyć rozgrywke.

.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Raczej na SC2, a nie SC3 :jezyk1:

Teraz nie wiadomo jak to będzie z tymi kontynuacjami, bo tworzą równocześnie wszystko + jeszcze WoW, a po połączeniu Blizzarda z Activision nie wiadomo kto przy tym pracuje.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

A mnie ciekawi jak bardzo trzeba się starać żeby taką produkcję utrzymać w tajemnicy. Nie było żadnych przecieków oprócz mrzonek wyssanych z palca przez fanów, a gierka jest praktycznie ukończona, teraz będą odkrywać coraz to nowe elementy żeby fanom ślina ciekła po mordzie :jezyk1:

...

Lol, ale mnie śmieszy właśnie takie gadanie. To że zobaczyliśmy gameplay to nie znaczy, że gra jest ukończona. Wg. mnie ta gra jest praktycznie w ogóle jeszcze nie zrobiona. Nawet Blizzard powiedział, że na razie żadnego questa nie zrobili, a skoro ich nie mają to też nie mają ukończonych poziomów. Jak dla mnie 3 lata czekania to najkrócej. Bo jak Blizzard mówi, że ma grę ukończoną to wtedy się czeka rok :jezyk1: a tutaj zanim wszystko jeszcze zbalansuja to się będzie czekać na S2 i D3 sporo czasu.

Z gier które pamiętam jak były utrzymane w tajemnicy to był Half Life 2 - gdzie nagle na E3 przywitał wszystkich gigantyczny plakat z łomem, który z cieniem tworzył 2. Tylko wtedy został skradziony kod, co opóźniło powstanie gry o rok.

A z tym ukrywaniem w tajemnicy to nie jest tak trudno. Pracownicy dostają szlaban o tym mówienia i nie ma jak się wydać. Bo nawet jak ktoś puści parę, że jest D3 robione to jest to traktowane jako plotka jakich wiele w necie, a nie może się przyznać, że pracuje w Blizzardzie bo by go jeszcze wywalili.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

To że zobaczyliśmy gameplay to nie znaczy, że gra jest ukończona. Wg. mnie ta gra jest praktycznie w ogóle jeszcze nie zrobiona.

Polemizowałbym , silnik gry się już za pewne nie zmieni a jeżeli będą jakieś zmiany to drobne. To co może trwać najdłużej to testowanie i dopracowywanie multiplayera.

...

Co do gier każdy ma swoje preferencję. Diablo2 to klasyka. inną grę w którą się grywało to Heroes2 i heroes3. Ale te najnowsze wersje to porażka. Co do strzelanek i samochodzików to dobre dla małolatów.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Jak już w końcu wyjdzie Diablo 3 (chociaż pewnie niestety nie nastąpi to zbyt szybko) będę miał powód do modernizacji kompa aby tylko można bez przeszkód grać :)

Blizzard jeszcze nie zrobił słabej gry i mam nadzieję, że tym razem tak też będzie a my otrzymamy grę niezwykle wciągającą i w dodatku odpowiednio klimatyczną - w końcu to diablo. Chciałbym żeby jeszcze trochę poprawili grafikę bo trochę to wygląda zbyt "cukierkowo" ma być mroczniej i bardziej "gotycko".

@ wedrowiec

Kraina europe? Ladder? jeśli tak to jaka nazwa konta? ;)

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

@gielo : dla mnie heroes 4 rzadzil bo mozna bylo herosow zabijac. ale fakt faktem ze tam to byl klimat nieziemski poczynajac juz od pierwszej czesci

@Eros: masz racje. nowy diablo powinien byc surowy, mroczny, a nie tak jak w wow ze wszystko swieci. z tym moze byc ciezko bo przeciez najwieksza grupa odbiorcow beda dzieci i mlodziez

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności