Skocz do zawartości

Kasandra na naszej klasie

Odoakr

Rekomendowane odpowiedzi

Oj, takie testy mnie wybitnie nie dziwią, kobiety lubią się idealizować, niby patrzą na "wnętrze" :) , my faceci akurat się nie okłamujemy ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Test byl robiony pod wzgledem pewnych wytycznych, jednak trzeba wziac pod uwage, ze autor nie byl zadna osoba, ktora mialaby jakiekolwiek prawo (wiedze przede wszystkim) do przeprowadzenia takich testów/projektów. Kto sie zna na rzeczy, wie o czy mowie, i wie jakie błedy (podstawowe, wręcz szkolne, a w jego przypadku PRZEDSZKOLNE) popelnil....

jedno jest pewne i co mnie najbardziej denerwuje w tych wszystkich spolecznosciowkach, przez takie cos swiat nam bydlecieje, kobietom sie nie dziwie bo one mialy zawsze pociazki do pokazywania cyckow gdzie sie da, a internet dal im nieograniczone mozliwosci, ale martwi mnie to ze faceci tych kobiet pozwalaja na takie cos, ja bym ostro ( oczywiscie slownie ) potraktowal swoja kobiete gdyby takie cos odpierdzielala, moze jestem dla niektorych "konserwatywny" pod tym wzgledem ale przynajmniej mam normalna kobiete.

ja bym to ja bym tamto.....

panowie nie widzicie ze polowa tych zdjec napalonych 16 nastek to po prostu jakies zdjecia z USA z jakis smiesznych portali, jakie oferty seksu? przz net to kazdy moze sobie pisac i podawac sie za kogo chce potem nawet jak juz dochodzi do spotkanie to jest wielkie rozczarowanie, no niestety kazdy na takim portalu moze wkleic podrobione zdjecie napisac ze jest Bogiem seksu a kazda panna swoj profil moze urozmaicić jakims obrazkiem "wirtualnej laseczki".

Wszyscy sie sciemniaja nawzajem na takich portalach

Używaj Cuilla i Hakii

byc moze ale sciemy to napewno duzo jest

:]

ale zaraz zaraz moze i ja tak zrobie............retuszowane zdjecie......kurs gadki szmatki..... i sukces murowany......a panny az beda sie moczyc na moj widok....

:]

Używaj Cuilla i Hakii

moze jestem dla niektorych "konserwatywny" pod tym wzgledem ale przynajmniej mam normalna kobiete.

Nie obraź się ale pewnie w ten sposób myśli 90% zdradzanych facetów, że ma "normalną" kobietę. Myślisz, że jak jesteś "konserwatywny" to na pewno wszystko wiesz o swojej dziewczynie( żonie ) ?

Nie wiem czy na Twój widok bedą sie moczyć czy raczej na to co powiesz ważne żeby kurs gatki szmatki był na wysokim poziomie :)

Cytując pewna osobę: "Komputery to zagłada ludzkości" i chyba sie z tym zgodzę, niestety.

Nie obraź się ale pewnie w ten sposób myśli 90% zdradzanych facetów, że ma "normalną" kobietę. Myślisz, że jak jesteś "konserwatywny" to na pewno wszystko wiesz o swojej dziewczynie( żonie ) ?

dziewczynie( żonie ) - narzeczonej

nikt nie zna drugiej osoby w 100% ale tematem nie jest to czy kobiety zdradzaja tylko upadek moralnosci i zbydlecenie spoleczenstwa przez te wszystkie spolecznosciowki a to czy kobiety zdradzaja czy nie to juz inna kwestia i mowiac o normalnosci mojej kobiety nie mowilem o tym czy zdradza ale o tym ze nie wywala cyckow na prawo i lewo robiac przy tym "dziubki" i zapisujac sie do klanow "pieknych i seksowych" dziewczyn ktore maja bardzo nisko-wysokie mniemanie o sobie.

dziewczynie( żonie ) - narzeczonej

nikt nie zna drugiej osoby w 100% ale tematem nie jest to czy kobiety zdradzaja tylko upadek moralnosci i zbydlecenie spoleczenstwa przez te wszystkie spolecznosciowki a to czy kobiety zdradzaja czy nie to juz inna kwestia i mowiac o normalnosci mojej kobiety nie mowilem o tym czy zdradza ale o tym ze nie wywala cyckow na prawo i lewo robiac przy tym "dziubki" i zapisujac sie do klanow "pieknych i seksowych" dziewczyn ktore maja bardzo nisko-wysokie mniemanie o sobie.

Zgadzam się z Tobą :/

Ostatnio się dowiedziałem, że obie moje dziewczyny mnie zdradzają :)

Nie ma już wierności na tym świecie ;)

Cytując pewna osobę: "Komputery to zagłada ludzkości" i chyba sie z tym zgodzę, niestety.

To nie jest wina komputerów i rozwoju technologii, tylko wina głupoty ludzkiej i braków w rozwoju umysłowym niektórych kobiet (na szczęście są jeszcze wyjątki na tym świecie, które znam). Równie dobrze mógłbyś napisać, że "komputer to dzieło Szatana" bo są ludzie, którzy mają trudności z rozróżnieniem monitora od mikrofalówki, a widok innego systemu operacyjnego niż Windows wywołuje na ich twarzach głupie miny.

mowiac o normalnosci mojej kobiety nie mowilem o tym czy zdradza ale o tym ze nie wywala cyckow na prawo i lewo robiac przy tym "dziubki" i zapisujac sie do klanow "pieknych i seksowych" dziewczyn ktore maja bardzo nisko-wysokie mniemanie o sobie.

Najpiękniejszą i najseksowniejszą kobietą jaką w życiu znam jest moja narzeczona i nie musi przy tym robić głupich dzióbków. Niestety większość społeczeństwa przez "dobrą znajomość obsługi komputera" rozumie zalogowanie się na serwis społecznościowy celem "pokazania cycków" i włączenie gadu-gadu. Nie mówiąc już o tym, że "dobra znajomość pakietów biurowych" zaczyna się i kończy na uruchomieniu MS Word'a (bo o OpenOffice nikt przecież nie słyszał) i napisaniu tam kilku zdać (niekoniecznie poprawnie po polsku) bez znajomości jakichkolwiek zasad poprawnego formatowania tekstu w edytorze. Jak to dobrze, że są jeszcze na tym świecie kobiety, które wiedzą co to Linux, BSD czy MacOS X i potrafią niezależnie od platformy systemowej posługiwać się komputerem- w podstawowym zakresie, ale jednak. Jak się przegląda czasem profile na n-k czy innych tego typu serwisach to naprawdę robi się człowiekowi niedobrze... chociaż ja stwierdzam w takich momentach, że naprawdę mam w życiu szczęście.

dust.pl - hosting klasy business [ kompleksowe rozwiązania dla Twojego biznesu ]

Markowe serwery DELL kolokowane w Polsce, bezpośredni styk do zasobów: TPNET, PL-IX, WIX, AC-X

NIP: 7712529108, REGON: 100262620, Infolinia handlowa: 0801 000 867

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności