Skocz do zawartości

Różnice w wyszukiwaniu

pies

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich imprezowiczów , :jezyk1: .

Od dwóch dni mam problem z odczytaniem wyniku - tzn - jako zalogowany użytkownik konta google mając stronę w narzędziach dla webmastrów itd... wyszukuję stronę po słowie kluczowym i pięknie w końcu doczekana pozycja ... jednak jako użytkownik nie zalogowany - klik klik wpisuje słowo klucz i - interesujący mnie adres parę pozycji niżej , jaka jest tego przyczyna ?

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Witam wszystkich imprezowiczów , :) .

Od dwóch dni mam problem z odczytaniem wyniku - tzn - jako zalogowany użytkownik konta google mając stronę w narzędziach dla webmastrów itd... wyszukuję stronę po słowie kluczowym i pięknie w końcu doczekana pozycja ... jednak jako użytkownik nie zalogowany - klik klik wpisuje słowo klucz i - interesujący mnie adres parę pozycji niżej , jaka jest tego przyczyna ?

też sie kiedyś zastanawiałem jaka jest tego przyczyna...

Moim zdaniem pozycja nie zależy od tego czy jesteś zalogowany czy nie.

Natomiast "wyłapujesz" po prostu inne DC jezeli jestes zalogowany - byc moze te bardziej aktualne, lub te z ktorego ma wyniki zobaczyc zalogowany user google - polityka google??... moze wtedy podaje wyniki z DC bardziej uaktualnionego??

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

rzeczywiście teraz jest wszystko ok , nawet widzę ze mój wynik powrócił do okresu z przed paru tygodni ....

co do przykładu jak wpadnę na cos mądrego to napisze;)

no tak a DC się sumuje w końcu Chiba , ile to trwa :> heh

Podaruj 1% Oli Borwik

Ja ostatnio zauważyłem jakies spore rozbieżności w różnych DC. Mam np. strone w TOP 5 od dwoch miesiecy. Wskakuje przez ostatnie 4 dni na 2 pozycję i 1 pozycję a nastepny dzien znow top5 albo nawet 10 taj jakby zczytywal wyniki sprzed miesiaca albo i dalej. Co do personalizacji wyników to nie bardzo w to wierze bo nie zauważyłem. Ale jak najbardziej jest to realne w niedalekiej przyszłości.

no wlasnie mam to samo z tym ze zauważyłem ze wyniki wczytywane sa albo z przed +- 3 miesięcy z przed 3 tygodni i jakiś świeży

ale teraz powtórka znow zauważalnym to samo -zalogowany moja strona top x wylogowany moja strona top y

Podaruj 1% Oli Borwik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności