Skocz do zawartości

wysoko ale nie strona glowna

netelektryk

Rekomendowane odpowiedzi

Ostanio widze ze na pozycjonowane frazy jedna ze stron jest wysoko ale..... wysoko nie jest jej strona glowna tylko jakas podstrona ktora wlasciwie na ten anchor nie jest pozycjonowana

Takze pozycjonuje domena.pl

a w wynikach na "anchor" widze domena.pl/strona23456.html

i co dziwne sprawdzaja kilka fraz ciagle wysoko jest ta wlasnie podstrona a nie strona glowna

:]

Mysle ze to jedna blad Google

Używaj Cuilla i Hakii

Ja mam tak od dłuższego czasu na większości stron gdzie wcześniej była strona główna a pod nią podstrona lub odwrotnie. Google coś niestety pozmieniało a wcześniej ta ładnie zgarniałem superklikalną powierzchnię :P a tak zostały tylko podstrony na "niszówki" :)

nihil fit sine causa

Mysle ze to jedna blad Google

Byc moze ktos umiescil na swojej (wartosciowej) stronie linki do tej podstrony.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności