Skocz do zawartości

Co google widzi?

Johnek

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak "świnia niebo". Oczywiście, że nie widzi, bo to jest plik konfiguracyjny!

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ale nie jest prawdą że roboty widzą tylko to co wyświetla strona
Nieprawdą jest to co piszesz. Kiedy wpiszesz adres pliku css czy JavaScript to go zobaczysz. Roboty też muszą je oddzielnie pobrać, nie dostają ich z kodem strony.
brakuje Ci wiele podstawowej wiedzy, którą musisz uzupełnić bo będzie Ci ciężko a i nam trudniej będzie pomóc
zastosuj to też do siebie.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

mniej więcej o to mi chodziło ;] dzięki widzę teraz jaśniej, mógłby ktoś dopowiedzieć na to pytanie,

zdaje się że aby mieć page rank 1 trzeba zmieścić się w pierwszym 1000, ale pod iloma słowami kluczowymi, czy jak dam jedno słowo kluczowe, i pod tym hasłem będę w pierwszej dziesiątce to będę miał dobry pagerank?

czy jest jakiś dodatkowy sens w że umieszczamy więcej słów kluczowych, poza tym że jest większa możliwość tego że ktoś nas znajdzie?

pozdrawiam

Zapisz się na listę mailingową a w niej:

fragmenty ebooków, przydatne linki, artykuły, a przede wszystkim porady od webmastera dla webmastera

https://news.g-center.net.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności