Skocz do zawartości

Co z tym godaddy?!

Red

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrałem kilkadziesiąt domen, są w koszyku przechodzę do płatności, akceptuję płatność przez paypal, logując się. Później mam znowu stronę godaddy. Są tam dane adresowe, pole Organisation, w którym wpisuję nazwę firmy, pole Value-Added Tax (VAT): w którym wpisuję swój NIP, oraz pole

New PayPal® Information

Please enter in a friendly name to identify

this PayPal account:

w którym wpisuje swojego maila głównego dla konta paypal.

Klikam na checkout po uzupełnieniu wszystkiego i albo wywala błąd:

Transaction refused due to risk model (10205)

There was a problem authorizing your credit. Please verify your payment information or use an alternate form of payment.

Please click here to go back and confirm that your information is correct.

albo ciągle mi się odświeża to okienko, bo coś mu z tą nazwą firmy lub polem VAT nie pasuje. Nie wiem co jest nie tak, ale już wychodzę z siebie, inni jakoś bez problemu przechodzili zakup w godaddy.

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Red masz zaakceptowane konto w paypalu?

- - - -
StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ;) ale czego się nie robi dla swojej kobiety.

Dreamstudio dzięki za odzew. Dokładnie, dzień wcześniej robiłem transakcję za większe pieniądze i wszystko było ok. Rozmawiałem z paypalem, ale mówili, że to może być wina godaddy, że oni nie przechodzą testu bezpieczeństwa czy coś takiego??

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Napisali mi maila, żebym zadzwonił do nich, i załatwią sprawę... niepokoje się, bo pierwszy raz chcę u nich kupić domeny i klapa.

Mialem podobny problem w ub roku pare godzin z tym walczylem i ciagle byl komunikat

Please enter in a friendly name to identify

this PayPal account:

ze nie zweryfikowane konto a domeny od nich kupowalem i placilem

z tego samego PayPala przedtem tez i bylo ok.

Potem na PayPalu pozamienielem nr kart i bylo juz ok

• 2 miesiące temu...

Pozwole sobie odświeżyc gdyz mam problem.

@Red

napisales ze udalo Ci sie bezposrednio karta inteligo? czy jednak przez paypal?

Probuje od 15minut wklepac kod swojej karty VISA Electron po owczesnym wybraniu rodzaju platnosci 'Credit Card' - probowalem wielu kombinacji ale ciagle komunikat

ERROR : Please enter in the name that is on the card

Name on Card - czego oni chca? ;_) - wklepuje numer karty a ponizej

Card Number: - ostatnie 3 cyferki karty

Oczyistym jest to ze karta od inteligo jest tylko karta platnicza ale nigdy wczesniej nie mialem problemu.

Czy ktos mial podobny problem i czy czasem trzeba jedna przez paypala temat zalatwic?

pozdr

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności