Skocz do zawartości

Obrazki obok reklam?

pavobe

Rekomendowane odpowiedzi

Moje pytanie z serii "Sam nie wiem o co mi chodzi".

Dopiero zaczynam moja przygodę z AdSense, więc nie najeżdżajcie od razu na mnie :).

Czytam sobie ten dział juz od pewnego czasu i przypomniał mi się jeden wątek. Chciałem go odnaleźć ale zatrzymałem się przy wpisywaniu frazy wyszukiwania. Była mowa o obrazkach przy reklamach, czy coś w tym stylu. Że są one nielegalne i można za to otrzymać bana. Jeszcze kogoś ostrzegano, bo na jego stronie były właśnie jakieś grafiki obok reklam.

O co chodzi? Kojarzycie, czy mi się coś pokręciło? FAQ itp. już przejrzałem.

Proszę o wyrozumiałość.

Nie można umieszczać obrazków obok jednostek reklam, jeżeli mogą one zmylić potencjalnego użytkownika. Lub szczególnie zwracać jego uwagę na reklamy.

Co prawda duzi, jak np. maxior mają obrazki przy reklamach i bana się nie doczekali. Ale jeżeli będą chcieli się Ciebie pozbyć to jeżeli nie zarabiasz grubych pieniędzy, będą mieli powód do blokady konta.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności