Skocz do zawartości

Podlinkowywanie wpisow

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dotad na forum nie natrafilem informacji o tym jak podlikowywac wpisy w preclach i kataloga.

Zastanawialem sie czy by nie zalozyc jakiegos precla i do kazdego tekstu dawac linki do wpisow w preclach. Tylko ze wtedy by to wygladalo tak:

1 domena -> 200 domen -> 1 domena

czy takie podlinkowanie wpisow w preclach nie wyjdzie na szkode?

co wy o tym sadzicie? moze przedstawicie wlasne sposoby podlinkowywania? :rolleyes:

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Możesz dodatkowo linkować między preclami i zamiast wykorzystywać trzy linki na pozycjonowanie właściwej strony, zalinkuj do innego wpisu na preclu.

Bardziej zaufane i zadbane precle można dopalić SWL czy adderem.

A najlepiej jak Mendax napisał korzystać z własnego, albo znajomych zaplecza :rolleyes:

Na blogu:

pozycjonowanie a etyka. A za parę dni słów kilka o smacznych i lekkostrawnych preclach

no akurat nie myslalem o jednym preclu :rolleyes: tylko podalem go jako przyklad takiego linkowania

nie wiem wlasnie czy taki zbior roznych podstron linkujacych do jednej wygladalby na naturalny i czy z tego powodu by nie zaszkodzil

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Jak dotad na forum nie natrafilem informacji o tym jak podlikowywac wpisy w preclach i kataloga.

Jak nie natrafiłeś? Skoro wiesz co to precel i katalog to natrafiłeś. Podlinkujesz go w innym preclu czy katalogu - proste ;)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

hmm to kurde chyba trzeba zainwestwoac w scuttera albo addera, bo recznie katalgowoc wpisy do precli to bylaby makabra :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności