Skocz do zawartości

Od roku pozycjonuje strone i ciągle w 2 dziesiatce

roksa

Rekomendowane odpowiedzi

starannie wykonuje prawie wszystkie wskazówki opisane w tym temacie oprócz kupowania domen lecz pozycji nie podniosłem ( podniosłem o 2 pozycje )

proszę o następne wskazówki

Serdecznie dziękuje wszystkim osobom którzy odpisując na ten post pomogli wszelkie uwagi biorę sobie głęboko do serca liczę na następne

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Wymiana linków z strona tego typu ... nikt nie chce (proponuje na allegro wymianę) od 5 miesięcy 1 osoba była chętna

Większość katalogów ni toleruje stron erotycznych

Chenie bym kupił kilka stałych linków tylko jaką mam gwarancje ze po tygodniu nie znikną

I koło się zamyka

Jeśli sa osoby chętne wymiana lub sprzedarza prosze o info reklama malpa roksa.pl

Wymiana linków z strona tego typu ... nikt nie chce (proponuje na allegro wymianę) od 5 miesięcy 1 osoba była chętna

Większość katalogów ni toleruje stron erotycznych

Chenie bym kupił kilka stałych linków tylko jaką mam gwarancje ze po tygodniu nie znikną

I koło się zamyka

Jeśli sa osoby chętne wymiana lub sprzedarza prosze o info reklama malpa roksa.pl

A dołóż kącik z opowiadaniami erotycznymi. Nie musi być hardcore. Zmiksuj, zmień jakieś już istniejące (poprzestawiaj zdania, użyj innych słów, zmień imiona bohaterów). Przybędzie Ci contentu to i strona awansuje w wynikach, tak myślę.

Zrób swoje zaplecze, wtedy nie będziesz musiał się prosić.

Tak, swoje zaplecze to podstawa. Kilka stron również erotycznych i nie traktować ich tylko jako zaplecza ale zadbać o nie jak o stronę którą już masz. Niech strony te linkują między sobą i do strony którą już masz ale niech i ona linkuje do innych. U mnie to zdaje się działać. Wszystkie pozycjonuję. Już nikt nie dopatrzy się która jest tą na którą inne mają wskazywać i promować ją bo i ona do nich linkuje. Utworzyła się swego rodzaju grupa, coś w rodzaju grupy kapitałowej, he, he. To powoduje że jestem dość pewny tego, że jak zechcę to postawię kolejną stronę i w takiej grupie bezproblemowo wypozycjonuję ją na top a sama też wzmocni grupę linkując do innych. Mam ich już prawie 30 i więcej robił nie będę tylko wzmacniał istniejące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności