Skocz do zawartości

Czy taki Kod w index.html coś pomoże ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie takie skromne czy taki kod w index.html coś pomoże ?

html><HEAD><TITLE >TELEDYSKI SUPER TELEDYSKI KIBICE </TITLE><! -- "SUPER TELEDYSKI KIBICE I TELEDYSKI" --><! -- "FORUM,Forum,forum,KIBICE,Kibice,kibice,KLIPY,Klipy,klipy,MP3,Mp3,mp3,MUZYKA,Muzyka,muzyka,NOWOŚCI,Nowości,nowości,PROGRAMY,Programy,programy,TELEDYSKI,Teledyski,teledyski,VIDEO,Video,video,WIDEO,Wideo,wideo," -->  <META NAME="KEYWORDS" CONTENT=" teledyski, mp3, nowości, klipy, polskie teledyski, zagraniczne, KIBICE, FORUM, KIBICE"><META NAME="DESCRIPTION" CONTENT=" Wczoraj na stronie dodaliśmy nowych 340 teledysków, zapraszamy do ściagania.. Już jutro kolejne 120 teledysków. Dodatkowo już za kilka dni konkurs........ Zapraszamy ! "><META NAME="ROBOTS" CONTENT="index, follow"><META http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8829-2" ><META name="date" content="2005-02-01" ><META http-equiv="pragma" content="no-cache" ><META name="distribution" content="global" ><META name="classification" content="Rozrywkowa ><META name="rating" content="general" ><META name="page-topic" content="SUPER TELEDYSKI KIBICE I TELEDYSKI" ><META name="Author" content="Teledyski Teledyski"><META name="Reply-to" content="ktow@wop.pl"><META name="Date" content="200/05/01" ><META name="Robots" content="index,follow" ><META name="revisit-after" content="20 Days" >

Znalazłem na dc++ było nazwane jak wypozcjonować strone. Ale coś nie chce mi się w to wierzyć.

Jakieś sugestie co to tego ? :roll:

Pozdrawiam °K°

A rozumiem. Więc opróznić to z pliku index.html.

ja dla przykladu zredukowalem swoj index to totalnego minimum - jedno slowo kluczowe w tresci, wywalilem prawie wszystkie meta orucz keywords i desryption, do tego wywalilem wszystkie alty oraz naglowki (h1) i w efekcie... poszedlem w góre :lol:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Znalazłem na dc++ było nazwane jak wypozcjonować strone

Znowu przeciek!

Co za kretyn udostępnia na DC tajne metody pozycjonowania! :evil:

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

mówisz ? No to pewnie się znasz :-) ale zaraz ja ciebie znam :lol: 

Jak dobrze myśle :-) USA ;)

zobacz sobie to ile razy widzisz slowo prezentacje multimedialne ? jestem na 3 albo 5 pozycji - zalezy bo skacze ostatnio ;)

nie trzeba zadnych buzerów - tylko linki ;)

No to ja wiem że ty spec jestes :-) no cóż poprobuje.

zaden spec - kazdy poczatkujacy dopatruje sie niewiadomo jakich sztuczek a cala prawda jest taka ze nie ma sztuczek zwiazanych ze slowami kluczowymi i meta tagami - cala sztuczka to zbieranie linków a jak masz ich duzo to gwarantuje ze nawet jedno slowo kluczowe nie bedzie Ci potrzebne :D

pozdrawiam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności