Skocz do zawartości

Moje nowe portfolio

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki gordon za screen. U mnie w operze 9.5 wygląda dobrze, ale problem z tymi stylami pojawia się w IE6 - dziwna sytuacja bo po odświerzeniu, wszystko wraca do normy. Spróbuje zwalidować CSS, może to coś zmieni

EDIT. Zwalidowałem CSS z 40 błędów i 10 ostrzeżeń zostało 0 ;)

Jak możesz gordon, to sprawdź teraz, zobaczymy

Dzięki Mela za słuszną uwagę. Już poprawiłem. Jeszcze tylko czekam na opinię Kadzielawskiego. Czytałem kilka jego artykułów na temat użyteczności i optymalizacji, dlatego też prosiłbym o opinię, właśnie tego użytkownika (czy tam moderatora ;) )

Pozdrawiam

Pod IE7:

- Strona szersza od mojej rozdzielczości 1280x1024, pojawiają się paski przewijania

- Wgrywa jakiś plik cały czas, mimo że widze całą stronę pisze "Pozostał element: 1, trwa oczekiwanie na ......"

Ogólnie nie jest źle.

Trochę mylące jest to, że raz napisy za trojkacik.jpg są linkami (z prawej i lewej kolumny) a na środku w liście już nie. Warto sobie ustalić na stronie jakiś "standard" i potem się już trzymać ;) Myślę, że spokojnie możesz zamienić to na linki zwłaszcza, że górne menu (w którym po części jest to samo np. "Szablony Allegro") jest we flashu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności