Skocz do zawartości

Skrypt sprawdzajcy pozycję strony do słowa kluczowego

uks

Rekomendowane odpowiedzi

Przeszukałem forum. Przeszukałem wyniki w Google, ale nie znalazłem.

Szukam skryptu lub programu, który będzie sprawdzał pozycję strony w odniesieniu do słowa kluczowego.

Część z serwisów SWL ma takie funkcje, ale zauważyłem, że ich wyniki albo są rzadko sprawdzane, albo korzystają z zupełnie innych DataCenter.

Chciałbym, żeby ten skrypt (program) potrafił zapisywać te dane do jakiegoś pliku i raz na jakiś czas mógł wysyłać mi maila z takim zestawieniem.

Czy ktoś radził sobie z tym problemem? A może rozwiązywać to w jakiś inny sposób?

Skorzystaj np. z Free Monitor for Google.

Kierunek dobry. Brakuje mi w nim raportowania. Nie widze mozliwosci wyslania raportu mailem. Nie widze tez mozliwosci uruchamiania automatycznie.

Ja potrzebuje cos co pokaze mi po miesiacu na jakiej pozycji dana strona została znaleziona kazdego dnia (conajmniej raz dziennie). W tym programie musialbym codziennie uruchomic program i zrobic sobie eksport wynikow do pliku, a potem laczyc je w jeden plik.

Czy ktos widzial (uzywal) czegos, co spelniloby moje oczekiwania?

Tak. Juz prawie to o co mi chodzilo.

Martwi mnie tylko ograniczona ilosc punktow. 1000 miesiecznie, co przy bardzo oszczednym monitorowaniu ma starczac na 50 slow kluczowych w sumie. Dla wszystkich monitorowanych stron. Chociaz z drugiej strony mozna zalozyc wiele kont...

Oczywiscie mozna dokupic, ale chodzi o takie rozwiazanie, za ktore nie trzeba placic.

Ale i tak wyglada na duzo lepsze rozwiazanie niz "www.twojapozycja.pl".

No i jeszcze. Nie wysyla maili. Ale moze sie czepiam... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności