Skocz do zawartości

Jaki hosting....

furjat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuje serwera o nast parmaterach miniamlnych

- serwery w polsce

- mozliwosc podpiecie dowolnej ilosci domen i serwisów (lub ograniczenie do sensownej liczby np 50)

- nieograniczona ilosc skrzynek

- 10GB powierzchni

- 40 GB transferu miesiecznego

- mozliwosc zakładania skrzynek mailowych o tych samych przedrostach ale dla różnych domen

- php

- mysql (chociaz z 10)

- bardzo dobry filtr antyspamowy (a wrecz idealny)

generalnie brak juz mi sił...

probowałem wielu...

az.pl - ciagle problemy z dostepem do bazy dancyh i generalnie ciagle problemy

home.pl - tu sobie nie załoze kilku skrzynek biuro@domena.pl, biuro@innadomena.pl - to i tak bedze jedna skrzynka

nazwa.pl - jw.

iq.pl - najgorszy filtr antyspamowy jaki widzalem :D reszt bez zarzotow

webserwer.pl - jedna baza mysql

czy moze ktos z was ma doswiadczenie z hostingiem

- ogicom.pl

- beyound.pl

PLEASE HELP!!! :) bo szkoda juz nerwowo moich i moich klientow :D

Polecam przede wszystkim https://dhosting.pl/oferta/serwery_www.html ale i również przejrzyj https://www.nq.pl/serwery-specyfikacja.

Co do https://www.ogicom.pl/ spotkałem się ze skrajnie różnymi opiniami, więc trudno mi coś tu zdecydowanego napisać. A https://www.beyond.pl raczej odpada, zbyt "egzotyczna" oferta póki co :)

404.tf

Witam serdecznie!

Proszę zapoznać się z naszą ofertą serwerów wirtualnych. Sądze, że pakiet biznes max powinien w pełni odpowiadać Pana potrzebom.

- mozliwosc podpiecie dowolnej ilosci domen i serwisów (lub ograniczenie do sensownej liczby np 50)

W tej sprawie proszę skontaktować się indywidualnie z BOK naszej firmy, myślę iż moglibyśmy zwiększyć dla Pana limit domen.

generalnie brak juz mi sił...

probowałem wielu...

az.pl - ciagle problemy z dostepem do bazy dancyh i generalnie ciagle problemy

home.pl - tu sobie nie załoze kilku skrzynek biuro@domena.pl, biuro@innadomena.pl - to i tak bedze jedna skrzynka

nazwa.pl - jw.

iq.pl - najgorszy filtr antyspamowy jaki widzalem :) reszt bez zarzotow

webserwer.pl - jedna baza mysql

Serwery mamy w Polsce (własny sprzęt marki DELL PowerEdge kolokowany w serwerowni eTOP w Warszawie), pozostałe parametry (ilość transferu, ilość baz danych MySQL, skrzynki email) również spełniają Pana oczekiwania. Bazy danych utrzymywane są na fizycznie osobnej maszynie spiętej z naszym głównym serwerem hostingowym siecią gigabitową. Więcej informacji na temat naszej firmy, infrastruktury sieciowej, oraz serwerowni, znajdzie Pan na stronach naszej firmy. W razie zainteresowania, zapraszam do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta.

dust.pl - hosting klasy business [ kompleksowe rozwiązania dla Twojego biznesu ]

Markowe serwery DELL kolokowane w Polsce, bezpośredni styk do zasobów: TPNET, PL-IX, WIX, AC-X

NIP: 7712529108, REGON: 100262620, Infolinia handlowa: 0801 000 867

a jak wasze oprogramowanie radzi sobie ze spamem?

(czy dorównujecie tutaj skutecznością home.pl - czy wiadomości uznane jako spam są przenoszone do kwarantanny (dostępnej przez webmaila) czy z marszu usuwane)

Wszystkie konta z naszej oferty serwerów wirtualnych obsługiwane są przez panel DirectAdmin. W kwestii filtracji spamu korzystamy więc ze SpamAssassin'a (z możliwością konfiguracji dla każdego konta wirtualnego z osobna). Wiadomości uznane za spam mogą więc być: odpowiednio oznaczane lub od razu kasowane. W kwestii dodatkowych pytań dot. naszej oferty zapraszam do kontaktu z naszym BOK (nie gryziemy naszych klientów- zarówno obecnych jak i potencjalnych). Istnieje oczywiście możliwość skorzystania z bezpłetnego, 14 dniowego okresu testowego, bez jakichkolwiek zobowiązań finansowych.

dust.pl - hosting klasy business [ kompleksowe rozwiązania dla Twojego biznesu ]

Markowe serwery DELL kolokowane w Polsce, bezpośredni styk do zasobów: TPNET, PL-IX, WIX, AC-X

NIP: 7712529108, REGON: 100262620, Infolinia handlowa: 0801 000 867

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności