Skocz do zawartości

Płatny / niepłatny - wprowadzić SMS ?

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

LB u mnie odpada - nie chce go. Wolna droga jesli ktoś chce. Minimalny PR of korz ale bez usuwania jak PR spadnie - no nie bede śledził każdej strony (aczkolwiek mam taką możliwośc w tym skrypcie hehehehe)

dokladnie chce odfiltrować spam. jesli ktos wysle SMS-ka za 1,22 i wsadzi mi spam to jego problem nie moj - ja odrzucam strone.

Mam jeszcze inny pomysł w nowym katalogu i mozliwe ze go wdroże testowo - npole tekstowe bedzie jako tinyMCE ;)

edit: cieszy mnie powrót do tej dyskusji ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Myślę, ze wprowadzenie sms-a za dodanie linka spowoduje jednak, że dodający (Ci co jednak się zdecydują) bardziej przyłożą się do tworzenia opisów i zgłaszania stron zgodnych z regulaminem. Straciłem kiedyś cały dzień na pisanie tego regulaminu, podawanie przykładów itp. a i tak wszyscy to olewają. Nawet jak liczba zgłaszanych stron spadnie o 80% i z pozostałych połowa się nie będzie kwalifikować to i tak wyjdzie w moim przypadku na to samo bo jak pisałem teraz odrzucam 90%. A jak będę już musiał poprawiać to chociaż będzie jakiś symboliczny ekwiwalent za to.

Reasumując, Zgred jakbyś mógł mi kogoś polecić kto zrobi takie wdrożenie z dotpaya to chętnie skorzystam. Względnie możemy się "zrzucić" na jakąś modyfikację, którą będzie można potem łatwo implementować do kolejnych.

Katalog stron Indexer.pl - w sieci już od 2007 roku

• 2 miesiące temu...

odgrzewam temat: zleciłem wykonanie płatności dotpay-owych na swoje katalogi

- sms-em

- przelewem

kwestia kiedy: pewnie poczatek marca

kwestia ceny: 1 lub 2 PLN netto ^_^

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jeśli ktos bedzie zainteresowany partycypowaniem nie widze problemu :)

to i tak beda grosze, majace na celu ograniczenie spamu, a bysmy komus mogli pomoc

No akurat w przypadku katalogów zgreda to wcale nie będą takie grosze :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

General : cicho !

szkoda będzie niewielka a pożytku mnóstwo dla obu stron.

co jakiś czas będa promocje. ten skrypt ma wiele drzemiących w nim mozliwości więc zapewne będzie mozna uzyskac pare ciekawych rzeczy w zamian za opłatę.

Zrób po 1 zł jak chcesz ograniczyć spam. Jak chcesz zarobić zrób po 5 zł :)

Możesz też przejrzeć moje wpisy do akceptacji to bym je od razu podlinkował.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

podziękowania dla zazdrośników.

EOT !!

W najbliższych dniach w wiekszosci moich katalogów wprowadzam odpłatnośc za rozpatrzenie prośby o dodanie do katalogu.

dziekuje potencjalnym klientom.

Dziś wprowadziłem płatności DOTPAY do katalogu Linksor.com

SMS - Opłata 2,44 PLN z VAT (sprawdzone - działa)

Przelew - Opłata 2 PLN z VAT

Dodatkowo jest możliwosc wyróżnienia wpisu: https://www.linksor.com/upgrade.php

Na pozostałych katalogach również zostanie to wprowadzone.

Postaram się raz na tydzień wstawiać kody PROMO dla kilku wpisów więc bądźcie czujni.

edit:// chętnych na moduł płatności zapraszam na PW wraz z podaniem swojej ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności