Skocz do zawartości

neobux.com

bardyt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Na pewnym forum dostałem oto taki e-mail :

Mam przyjemność zaprosić cię do udziału w doskonale rozwijającym się programie partnerskim umożliwiającym zarobić w dość prosty sposób pieniądze. Początkowo mogą być to niewielkie kwoty, ale jeśli zechcemy z czasem zainwestować można uzyskać dość spore dochody.

Mowa tutaj o programie PTC płacącym użytkownikom za oglądanie płatnych reklam neobux.com

Jak zacząć ?

Klikamy na link: neobux.com

Wypełniamy formularz rejestracyjny. Myślę że nie powinno być z nim problemów :)

Gdy mamy konto wystarczy wejść w link: View Advertisements i klikac co 30 sekund w linki.

Stan naszego konta sprawdzamy pod adresem: https://www.neobux.com/?u=c

To sa nasze zarobione pieniądze: Main Balance: $162.030

Słyszał ktoś o tym systemie, sorry, że tutaj zakładam ten temat, ale w odpowiednim dziale nie miałem uprawnień by założyć :/

Pozdrawiam ;)

jeśli chodzi o tego typu programy to jest to akurat jeden z najlepszych, ale ogólnie to sie naklikasz a g**** zarobisz, chyba że masz mnóstwo poleconych pod sobą i oni klikają we wszystko ale o takich już cięzko do tego programu, no chyba że interesują Cię zarobki rzędu max 10zł na miesiąc ale musisz wtedy ostro klikać we wszystko co sie pojawi na stronie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności