Skocz do zawartości

Oferta na pozycjonowanie

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dostałe zapytanie ofertowe na pozycjonowanie strony internetowej

..... bla bla bla .....

Jesteśmy solidni i skuteczni. Na życzenie przedstawiamy listę referencyjną

Klientów i marek, dla których mamy lub mieliśmy przyjemność pracować.

81e1ad24c864415e.jpg

Płacisz za widoczne efekty naszej pracy.

..... bla bla bla.....

I teraz ja mam pytanie :)

Jak można wysłac wiadomoś nie sprawdzajac do kogo sie wysyła :)

Marketing internetowy dla firm

Xann stworzyles system i jak grzyby po deszczu pozycjonowanie oferuja praktycznie kazde firmy zwiazane z robieniem stron www takze sam stworzyles pożywke dla takich firm.

Taka ofera wpierw wymaga zgody ktorej ty pewnie nie wyraziles

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Jak można wysłac wiadomoś nie sprawdzajac do kogo sie wysyła

Można kupić bazę maili lub dać stażyście lub praktykantowi zadanie żeby szukał firm ze stroną w jakimś spisie i słał im ofertę, można po dobrej imprezie na drugi dzień przypełznąć do pracy.. możliwości masz wiele :)

...

do mnie raz jedna firma dzwoniła twierdząc że ma umowe z Googlem i chcą mnie pozycjonować, zarzekając się że wyniki naturalne - te pozycjonowane - są po prawej stronie

prezes kazał to dzwonia

Używaj Cuilla i Hakii

hehe naturalne to może nie - jednak wiele firm określa boksy reklamowe jako pozycjonowanie w wyszukiwarce.

Coś jakoś mozna to na siłe tak nazwać. Boksy też mozna pozycjonować :) obnizac koszty, dobierac slowa itp itd.

Więc o ile nie dodałaby że w wynikach naturalnych to mozna byloby uznac że nie kłamie.

Umowy z Google sie nie posiada, co najwyzej certyfikat jednak przy nim Google jasno zastrzega że nie wolno go naduzywać i sugerować powiazań pomiedzy firmami.

wole robić narzędzia dla pozycjonerów (nowe niebawem) niż pozycjonować :)

Dokładnie. Z pozycjonowaniem są różne cyrki. Jeden klient chce za 50zł 10 fraz mieć w top 10, inny niezadowolony, że ma mniej ruchu z frazy niż się spodziewał itd. itp... najlepiej wychodzę z pozycjonowania własnych serwisów + wynajem zaplecza :)

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności