Skocz do zawartości

XRumer

johnyr

Rekomendowane odpowiedzi

Hi,

Czy ktoś z tutejszych użytkowników używa tego nieetycznego narzędzia ?

Interesuje mnie czy może być przydatne (opłącalne) dla kogoś, kto chciałby nim dopalić swoje kilkadziesiąt normalnych serwisów. Czy tylko służy do dopalania spamów ?

Johny

kocham google - jestem .... inny

Nie używałbym XRumera do "linkowania" normalnych serwisów. Co do pytań apropo takich softów itd. to wydaje mi się, że lepiej jak zapytasz na pozycjonowanie.pl :zeby:

...hmmmm..... faktycznie może do normalnych serwisów nie, ale pobawił bym się testowo na zapleczach .....

Tylko trochę dużo wydawać 450 dolców na zabawkę do testów. Może znalazłby się ktoś jeden, kto też miałby ochotę na zabawę tym narzędziem i wyłożył połowę sumy ? Ja kupię , zainstaluję na dedyku z łączem 100mbit i za spłatę połowy udostępnię kompa. Kwestia tylko zaufania (może jakaś pisemna umowa itp).

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zdefiniuj "normalny serwis". Pamiętaj, że jak przyspamujesz nie to forum co trzeba ktoś może ci się odwdzięczyć :)

"normalny serwis", to np. taki jak w Twojej stopce o materiałach budowlanych.

Czyli XRumer to taki hardocre - tylko do robienia serwisów krzaków - dziś są jutro nie ma ? Czy może jednak ktoś stosuje do czegoś ambitniejszego...

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

XRumer dziala i to bardz odobrze. Wydasz 450 dolcow a poznie jdziennie zarabiasz 1000 i to wcale nie trzeba miec duzej wiedzy

trzeba miec glowe na karku ;-)

poza tym widze rozne domysly widze ;) xrumer to narzedzie do "zdobywania linkow" chociaz to malo powiedziane.

kiedys to fakt mozna bylo z tym cuda robic, teraz trzeba wiecej sprytu bo i zabezpieczen wiecej, hociaz przez sporo przechodzi i tak.

np. fajna opcja wrzucania artykulow na fora, w zaleznosci jak ustawic moze nawet byc podobny do "preclowania" :P

wszystko zalezy jaka masz baze for/blogow/questow/ wszystkiego co ma formularz ;)

Co do etyki to bym tego nie ruszal, bo moze sie okazac ze white to tak naprawde black ;-) a rumer tylko kolejnym narzedziem promocji.

w tej chwili wersja platinum (4.083) wraz z hreferem do pobrania tutaj: KLIK

Do indeksowania nowych stron nadaje się idealnie, a dodopalenia wartościowych to zależy od fantazji użytkownika :), czyli może być przydatny oby nie przesadzić z ilością dodanych linków :). W sumie nie spotkałem jeszcze niekogo kto pozycjonowałby XRumer-em normalne serwisy.

wszystko zalezy jaka masz baze for/blogow/questow/ wszystkiego co ma formularz :)

jakąś bazę masz od razu po zakupie ? czy sam ją robisz ?

hm....może jak się jeszcze rozwinie wątek, to zachęcę się i kupię to coś - przez ten link.

M

heheheheh - najlepsze jest to, że nagle w tym wątku napisało kilku użytkowników "NOWYCH" na forum......wygląda na to, że wstyd się przyznać, że ma się coś wspólnego z tym....

wszystko zalezy jaka masz baze for/blogow/questow/ wszystkiego co ma formularz :)

jakąś bazę masz od razu po zakupie ? czy sam ją robisz ?

przeciez pisalem ze uzytkowac z glowa. mozna i do white uzyc (jesli np tak nazywacie "preclowanie" szczegolnie z synonimizowaniem(?)) albo do black, to jest narzedzie jak kazde inne - uzywasz tak jak chcesz.

mozna uzyc do marketingu wirusowego, jakich sem, lobbowania i cholera wie co jeszcze ludziom przyjdzie do glowy.

hm....może jak się jeszcze rozwinie wątek, to zachęcę się i kupię to coś - przez ten link.

M

heheheheh - najlepsze jest to, że nagle w tym wątku napisało kilku użytkowników "NOWYCH" na forum......wygląda na to, że wstyd się przyznać, że ma się coś wspólnego z tym....

fajnie ze trafilo sie cos spoza dzialu spotkania co chociaz w minimalnym stopniu mnie zaciekawilo :)

a dla "PRO" pozycjonerow pewno znaja ten poscik ;-)

https://seoblackhat.com/2008/06/10/theres-n...-white-hat-seo/

Czy to w Polsce jest skuteczne czy tylko za granicą?

ro*******s mnie. to pytanie w stylu czy "google indexuje strony tylko za granica?"

Ja się nie wstydze :soczek:, nawet w powitaniu zaznaczyłem że zajmuje się black SEO ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności