Skocz do zawartości

www.tnx.net

Rekomendowane odpowiedzi

System co najmniej dziwny ale chce go dokladnie potestowac

Wolno przydziela, uwzglednia tylko backlinki w yahoo (co najmniej dziwne)

Zobacze jak juz poprzydziela jakies wartosciowe linki i czy bedzie to cos wartosciowego

Używaj Cuilla i Hakii

7500 linkow przy ograniczeniu po 300 linkow na domene nie daje jeszcze zadnych efektow

Używaj Cuilla i Hakii

• 2 tygodnie później...

czy u was tez wywala domeny z innych systemow za to ze maja zainstalowany skrypt tnx-a?

U mnie na kilku stronach tak wlasnie sie stalo zainstalowany skrypt powodowal ze stronki z weblinka a nawet seoneta byly wywalane z racji ze byl blad z polaczeniem sie z serwerem (cos ala blad wewnetrzny serwera).

Używaj Cuilla i Hakii

• 4 miesiące temu...

wpakowalem w to go**o 259 dolcow.

no coz przykro mi

System ma jedna powazna zalete (nie ujawniam :] ) ale ogolnie jest do dup..... i ma zerowe znaczenie w pozycjonowaniu

Używaj Cuilla i Hakii

Testuje cudze bo tylko to moze mi zapewnic stale linki z domen w jezyku np niemieckim, hiszpańskim a są to stałe linki. Nie wiem jeszcze jak pod względem pozycjonowania to wygląda ale zawsze są to linki z domen z wspomnianych przykładowych języków bo jaką inną alternatywę widzicie aby zdobyć takie linki, chcac pozycjonować za granicą? Może jakieś inne lepsze systemy.... czy cuś?

widać, jeśli uważacie ten system za słaby to po prostu nie umiecie z niego korzystać. Pewnie dlatego że zasada działania jest inna od popularnych u nas rotacyjnych SWL-i.

Aby korzystać z TNX efektywnie trzeba trochę posiedzieć, analizować nasze linki i odpowiednio je przydzielać

zalety:

- możemy linkować swoje zagraniczne strony (Geo-targeting)

- mamy dostępną listę adresów na których są nasze linki (kiedy nam się coś nie podoba usuwamy taki link)

- kategoryzacja (kierujemy nasze linki na konkretną kategorię)

- kierowanie linków na strony o odpowiednich parametrach (możemy ustawić aby nasze linki były tylko na stronach PR=5, oczywiście kosztuje to dużo punktów)

- statyczne linki (linki które są cały czas, aż do momentu kiedy strona nie zostanie usunięta z systemu)

mógłbym jeszcze dużo napisać, ale po co ? każdy kto umie korzystać i korzysta z TNX wie co można z niego wyciągnąć

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności