Skocz do zawartości

www.tnx.net

Rekomendowane odpowiedzi

widze ze zlikwidowali reczne wprowadzaenie linkow (wybor linku na strone) takze cos cienko bedzie przydzielac linki na stronach

Argumantuja to tym ze Fellas z Google nie widzieli linkow (jakby to byl jakis problem dla kogokolwiek)

Używaj Cuilla i Hakii

Witam no to miałbym pare pytań technicznych:

1. Na jakiej zasadzie są organizowane punkty w tnx tzn gdzie mogę sprawdzić: kiedy i jaka ilość punktów mi się kończy ? Bo do tej pory co jakis czas kupywalem punkty a za nie linki i teraz nie wiem kiedy mi się piunkty mogą skończyć, jak to kontrolować?

2. Po dodaniu strony(i wstawieniu kodu) muszę coś zrobić jeszcze aby sprzedać linki, czy tnx sam indexuje i "sprzedaje" linki ?

3. Sprawdzałem link 3 dni temu i w pozycji Pages in Goole jest: G - 09.01.09, dzisaij zaznaczam owy link i zaznaczam Pages indexed in Google i biore Check i podaje mi ten sam wynik sprzed 3 dni, czy tnx nie sprawdza na bieżąco ? bo w tej chwili ten link jest zaindeksowany w goole a 3 dni temu nei był a tnx wciaz podaje mi wyni sprzed 3 dni.

Generalnie to są moje glowne problemy, ktorych jeszcze nie rozgryzłem, jakbyś miał czas i ochotę to prosiłbym o odpowiedź, może jakieś cenne wskazówki.

Z góry wielkie dzięki

ogolnie system jeszcze troszke malo .......malo...... efektywny......

Używaj Cuilla i Hakii

• 3 miesiące temu...

System od 8.04 nie przydzielił mi ani jednego linka :D a w panelu mam taka informacje :

Frozen links:0. Frozen links will be recovered within 24 hours after points are credited.

To purchase new links your balance must be over: 1595 points (your spending budget for next 7 days).

Czy ktos kto od dluzszego czasu korzysta z tego systemu moglby mi wyjasnic o co chodzi ?

Mam za malo punktow ?

your balance must be over: 1595 points
tego nie rozumiem

To znaczy, że musisz mieć ponad 1595 punktów, żeby dostać nowe linki.

Ja mam z kolei pytanie czy jest jakiś dowód na skuteczność tego systemu na zagranicznych stronach ? Używa ktoś jego z forum PiO, sądząc po Alexa jakby nie patrzeć jest to najpopularniejszy system ale czy daje on jakieś efekty ?

widać, jeśli uważacie ten system za słaby to po prostu nie umiecie z niego korzystać. Pewnie dlatego że zasada działania jest inna od popularnych u nas rotacyjnych SWL-i.

......

każdy kto umie korzystać i korzysta z TNX wie co można z niego wyciągnąć

Ja używam, nic nie daje.

To jak to jest daje cos czy nie daje ? :)

To znaczy, że musisz mieć ponad 1595 punktów, żeby dostać nowe linki.

No to dziwne..bo punktow mam ponad 10 razy wiecej...a linkow i tak nie dostaje. Przydzielalo mi ladnie na poczatku linki na stronach z PR0 do tego ze 6 linkow na stronach z PR2 I PR1 i na tym koniec :rolleyes:

Z tego co widzę to tnx wykupuje od userów punkty w cenie $0.95/1000 pkt.

Przeważnie za podstronę z 5 linkami tnx i PR0 dostaje się 18 pkt. Także jakby to przemnożyć przez site 20.000 to wychodzi 360.000 punktów co daje miesięcznie ok. $360 za jedną witrynę. Tylko czemu kurvda system umieszcza linki na zaledwie kilkudziesięciu podstronach???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności