Skocz do zawartości

Ciekawa strona w linkme

xavi1984

Rekomendowane odpowiedzi

i tak mniejsza wtopa jak ze strona leppera i samoobrony ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beer, ale tam byly na stale linki do jakis drzwi lub okien, z tego co pamietam. Tutaj zas linki do modelek, bukmacherow, paznokci i konkurencji.

Ja tez dzis jak odpalilem strone alfastar to dostalem informacje zeby zamknac przegladarke i wrocic za 5 minut... co to w ogole za debilny tekst!

Ja nie widziałem jeszczeżadnego komunikatu żeby wyjść ze strony, ale za to coś takiego

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /v/alfastar.com.pl/home/alfa3/www/inc/_last_minute.php on line 25
ale co tam ;)

Przyznać sie, kto z forum zajmuje się tą stroną? :D

Bo ja nie wierze że osoba która zainstalowała linkme na tej stronie, analizuje w statach skąd ma wejścia ;)

Przeczytał wątek i linkme nie ma :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności