Skocz do zawartości

Oficjalna strona euro 2012

Dominik23

Rekomendowane odpowiedzi

Strona jest, połowa sukcesu... teraz tylko jeszcze stadiony :)

Ciekawe teraz czy ministerstwo ma już pozycjonerów?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ciekawe teraz czy ministerstwo ma już pozycjonerów?

Po co pozycjonerów? Tego typu strony 'same' się pozycjonują. Jeden pisze na blogu, drugi zaś artykuł na onecie etc., etc. Linki przybywają 'naturalnie'. ;-)

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Czy wiesz, że...

Podczas Euro 2012 w Polsce i na Ukrainie kibice oglądający mecze na miejskich placach wypiją zapewne wiele piwa, jednak będzie to produkt tylko jednej marki - oficjalnego sponsora mistrzostw.

mi się to jako pierwsze w oczy rzuciło :) Tak ciekawostka... :)

A tak na poważnie to mi się podoba... :)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

A kapitał zakładowy gdzie podali? Tak jak Lesiu zauważył, lipa z linkami - nawet nie można sobie w normalny sposób otwierać podstron w osobnej zakładce.

Stronie daję: 2/10 - chyba, że jest to zaplecze, to wtedy nawet 7/10 ;)

Ciekawe jak strona będzie się indeksować, jeśli wersje językowe oparto na sesji... Pewnie w indeksie 80% będą stanowić podstrony default'owej wersji...

hahahahah co to ma być? To jest chyba jakiś żart :-)

1) webusability leży (haha i to menu w js)

2) świetna grafika (żart)

3) mhm to oparcie strony na tabelkach i warstwach (czyżby ktoś zapomniał do czego one służą?)

4) poziomy pasek przewijania w przeglądarce zdecydowanie sprawia przyjemność z przeglądania i strony i dodaje jej uroku ;-D

5) o standardach sieciowych też chyba zapomnieli (a co to jest?)

6) jeszcze tego sporo ale nie chce mi się już pisać (plus to co wcześniej pisaliście).

7) zapomniał bym o najważniejszym - seo friendly ;-)

ehh jakie przygotowania do euro taka strona...

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności