Skocz do zawartości

Nowy Precelek

Seen88

Rekomendowane odpowiedzi

chyba słowo precel ?

Faktyczne powinno się unikać takich słw w tytułach i mata tagach, ale są jeszcze w sieci i dobrze się czują (bez bana) strony z takimi nazwami.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Nie wiem co Kukis mial na mysli, ale podejrzewam, ze chodzi o takie 'szczegoly' jak subdomena, tytul serwisu i pojawiajace sie na nim hasla 'Presell Page'.

Właśnie... to miałem na myśli... wystarczy dopisać jedną lijnijkę do algorytmu i leżysz... (a ta pewnie już jest)

A teraz uruchom google.pl i wpisz "jak nie budować presell page"...

Nie 'przez', a 'w ciagu'.

Racja - chochlik :>

Dzięki

• 4 tygodnie później...

chyba Kukis miał rację... mam zainstalowane avg, weszłam dzisiaj na stronę, a tam taka niespodzianka :)

ostrzeżenie, żeby nie wchodzić na stronę...

precelfq3.th.gif

po kliknięciu "Dlaczego ta witryna została zablokowana?" wyskakuje strona googla:

https://safebrowsing.clients.google.com/saf...cel.web.biz.pl/

pozdro,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności