Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

Tez jestem ciekaw tej umowy, ale wychodzi na to że mimo tego szumu wokół nich nadal zdobywają nowych klientów :)

Jest tak ponieważ mają dobrych telemarketerów. Jak gość się przyczepi to koniec. I są bardzo dobrze przeszkoleni jeśli chodzi o prowadzenie rozmowy. Dlatego zdobywają nowych klientów.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

mam dwie czy trzy ich umowy... kwiatki są :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Nikonem sam się zdążyłem przekonać, że jedyne wyjście w przypadku ich telefonu to trzask słuchawką.

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

a w ramach ciekawostki, przytaczam fragment ostatniej odpowiedzi jaką otrzymałem od SS:

"...wykonanie optymalizacji polegającej na stworzeniu stopki z wybranymi wyrażeniami kluczowymi dla serwisu internetowego Zlecającego- Odnosząc się do Pana stwierdzenia, że jest to element niedozwolony z punktu widzenia Google INC, chciałabym wyjaśnić, że wszystko zależy od tego , jaka stopka jest umieszczana.Rzeczywiście jeżeli pojmuje się stopkę jako nagromadzenie dużej ilości wyrażeń kluczowych umieszczonych obok siebie po przecinku, to taki element może być odebrany negatywnie i szkodzić w osiągnięciu wyników.Nie ma to jednak odniesienia do stopki, jaka była umieszczona na Pana stronie, gdyż wyrażenie kluczowe jest użyte tylko raz w niej i jest krótka.Ponadto, gdyby stworzona przez nas stopka miała charakter elementu niedozolonego, to na pewno zostałoby to wykryte i ukarane, a Pana strona nie uzyskałaby wysokich pozycji w wynikach wyszukiwania.Dodam również, że wykonywanie optymalizacji musi być przeprowadzone z dużą rozwagą, gdyż w zasadzie każdego jej elementu można tak użyć, że będzie negatywnie odebrany przez wyszukiwarkę Google. Decydując się na współpracę z członkiem SEMPO i AB Polska, otrzymał Pan gwarancję stosowania metod white hat seo, czyli zgodnych z wytycznymi Google INC..."

a poniżej, w tym samym piśmie czytamy:

"...Umieszczenie stworzonych artykułów i wizytówek dla serwisu internetowego Zlecającego na serwisach promujących- nie udostępniamy listy linków ze względów na ochronę naszego know-how, ale prosze również zwrócić uwagę na fakt, że umowa nie zobowiązuje Wykonwacy do jej ujawnienia.Jeśli chodzi o wartość artykułów, to wyjaśniam, że nie mają one charakteru marketingowego, ale ich zadaniem jest nakierowanie robotów wyszukiwarki Google na serwis oraz powiązanie go z tematyka związaną z dywanami.Dowodem na ich skuteczność oraz wysoką ocenę ze strony wyszukiwarki są wzrosty pozycji w okresie współpracy.Wykluczamy możliwość, że dokonane przez nas wpisy mogą jakkolwiek negatywnie wpływać na wizerunek Pana Firmy..."

czy mi sie wydaję, czy jedno wyklucza drugie? czy robienie wizytówek "pod roboty" jest metodą White SEO?

Edytowane przez d_gno

mam dwie czy trzy ich umowy... kwiatki są :)

umowy umowami ale frazy jakie proponują to dopiero masakra - zerowa odwiedzalność, optymalizacja polegająca tylko na zoptymalizowaniu "zawartości sekcji head strony" że zacytuję. ;)

Kiedyś ich "podpuściłem" z jednym sklepem internetowym i w życiu nie naczytałem, nasłuchałem się takich bzdur :).

Najśmieszniejsza jest ich ostatnia analiza SWOT którą rozsyłają ...

Co do czarnego pijaru to chyba opublikuje trochę faktów jakie sobie sami zapijarpwali.

PS

ale idzie na lepsze - paru potencjalnych klientów z jakimi rozmawiałem stwierdziło , że takich bajek jak w ofercie Sunrise System nie widzieli .

PS 2

panie prawnik z SS, jakoś nie mogę się doczekać tego pozwu do sądu :) (nauczył już sie pan rozróżniać ilość spodziewanych odwiedzin z frazy ogólnej od ściśle dopasowanej ?? Czy dalej pan kit wciska ?) :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

[...].Jeśli chodzi o wartość artykułów, to wyjaśniam, że nie mają one charakteru marketingowego, ale ich zadaniem jest nakierowanie robotów wyszukiwarki Google na serwis oraz powiązanie go z tematyka związaną z dywanami.

Jedną z wskazówek google dla webmasterów jest "nie tworzenie stron" pod roboty wyszukiwarek ...

a poniżej przykłady " wizytówki internetowej " stworzonej przez Sunrise System

Tracący już cierpliwość pan Zielonka wpadł na genialny pomysł, że przecież może wykorzystać swą dobrą znajomość angielskiego i zapytał przechodzącego mężczyznę o wynajem samochodów. Ów jegomość wskazał mu tabliczkę wiszącą na wprost âsamochody wynajem". Pan Zielonka lekko się zaczerwienił i podziękował. Było mu wstyd, że nie zauważył tabliczki wiszącej tuz przed nim, ale szybko pozbył się tego niemiłego uczucia gdy pomyślał jak łatwe będzie już teraz wynajęcie samochodu, który w sposób odpowiedni będzie mógł mu posłużyć do podróży

oraz

Doskonale zdaję sobie sprawę, że takie maszyny, jak właśnie ładowarko koparka, czy na przykład jakaś profesjonalna prasa, a więc Baling Press są bardzo potrzebnymi rozwiązaniami. Wiele jest branż takich, w których maszyny takiego typu, jak właśnie Bale Wrapping Machine, czy też wspomniana już wcześniej Baling Press. Swego czasu wydawało mi się, że takie rozwiązania zna się tylko i wyłącznie z filmów, jednak teraz poznałem również takie firmy, w których właśnie ładowarki Front Loaders i Baling Press są niezbędne do odpowiedniego działania firmy

swego czasu ta super etyczna firma rozsyłała "donosy" informując firmy, że są nieetycznie pozycjonowane ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Beerbant ja się wcale nie dziwię, że tak się lubujesz w ich zapleczach :) historię Pana Zielonki czytałem sobie głosem Krystyny Czubówny :)

Edytowane przez BartekM

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Firma Sunrisesystem chwali się zdobytymi różnymi certyfikatami, między innym " Firma przyjazna klientowi" oraz "Przedsiębiorstwo Fair Play" Nawiązaliśmy kontakt z firmami, które nadają te tytuły z protestem. Prośba do wszystkich ludzi, firm które miały kontakt z firmą Sunrisesystem i uważają, iż na takie tytuły firma nie zasługuje, aby wysłały krótką opinie, prostest na ten temat na adres email: beata.stypulkowska@obserwatorium.pl (firma przyjazna klientowi) oraz aszczesniak@kig.pl (przedsiębiorstwo fair play). Jeżeli uda nam się uświadomić ile osób sprzeciwia się polityce prowadzonej przez Sunrisesystem to certyfikaty zostaną odebrane. Z góry dziekuje.

• 2 tygodnie później...