Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

Myslę, że wniosek jest przemyślany i myślę, że takich "sparzonych" klientów którzy zainteresowali się tematem jest więcej ;) co najfajniejsze stali się aktywnymi użytkownikami tego forum i SEO robią sobie sami ...

• Like 1

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mnie nie smakuje chleb z jednej piekarni. Wcale to nie oznacza, że zacznę piec chleb sam. Podobnie jest z innymi zawodami. Chyba nie chcesz mieszkać w domu, który wybuduję. :)

2 lata przypatrywania się jak ktoś źle robi to za mało aby świadczyć usługi innym.

Edytowane przez SzlafRock

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@up a ja zrozumiałem, że po 2 latach dymania sama naumiała się dymać..

Wężykiem Jasiu, wężykiem :D

• Like 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Mnie nie smakuje chleb z jednej piekarni. Wcale to nie oznacza, że zacznę piec chleb sam

Jeżeli zaś masz restauracje i chcesz mieć dobre pieczywo dla swoich klientów to zaczynasz je wypiekać sam ;)

2 lata przypatrywania się jak ktoś źle robi to za mało aby świadczyć usługi innym.

Jeżeli jest to tylko przypatrywanie się to masz rację.

Chyba nie chcesz mieszkać w domu, który wybuduję

Kiedyś koledze pomagałem w budowie domu, sam sobie zaadoptowałem stryszek i nie sądzę abyś nie potrafił prostego domu sam z pomocnikami postawić , także spokojnie bym zamieszkał (oczywiście pod warunkiem, że nie zamurował byś w nim jakiejś miny) :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie.
Zatrudniam piekarza.

Zaczynasz się czepiać słówek :P (normalnie jak papugi Sunrise System) :D (będąc właścicielem knajpki to Ty wypiekasz i tak samo można pozycjonować samemu zlecając katalogowanie, skrejpowanie, blastowanie, pisanie tekstów jak i tworzenie zaplecza)

Zatrudniam piekarza.

co oczywiście nie gwarantuje chleba jaki lubimy :)

ale ogólnie się z Tobą zgadzam ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

będąc właścicielem knajpki to Ty wypiekasz

Nie, wypieka piekarz :) a ja świecę później oczami, jak chleb będzie zły. Podobnie jest w pozycjonowaniu, z ta różnica, że na tym się znam i pracownik nie rąbnie mnie tak łatwo w rogi. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Mnie nie smakuje chleb z jednej piekarni. Wcale to nie oznacza, że zacznę piec chleb sam.

Od jakiegoś czasu piekę i stwierdzam, że warto. Jutro kolejny.

Chyba nie chcesz mieszkać w domu, który wybuduję.

Wybudowałem pierwszy w życiu, co prawda z nadzorem. Na razie na głowę nam się nic nie wali (od 6 miesięcy).

;)

Edytowane przez Irek

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

• 1 miesiąc temu...

Witam ponownie

Udało mi się uwolnić od Sunrise System.

Umowa, którą pierwotnie mieliśmy zawartą do końca września br. została rozwiązana z dniem 31 marca br. z czego się bardzo cieszę.

Teraz poszukuję nowego pozycjonera. Osoby, które chciałyby się podjąć: o.megger@gmail.com

• 3 tygodnie później...

Witam ponownie

Udało mi się uwolnić od Sunrise System.

Umowa, którą pierwotnie mieliśmy zawartą do końca września br. została rozwiązana z dniem 31 marca br. z czego się bardzo cieszę.

Teraz poszukuję nowego pozycjonera. Osoby, które chciałyby się podjąć: o.megger@gmail.com

Sam z chęcią bym się dowiedział (nawiązując do posta sprzed kilku stron, że takie wskazówki się pojawią jeśli się uda), bo i sam się wpakowałem.. co wykorzystałaś? Zakładam, że chodzi o opcję bez płacenia 'haraczu'?

Jest szansa na maila co nieco się dowiedzieć?

Zgadzam się generalnie z ostatnimi postami kolegi Beerbanka, nawet jeśli bardzo uważnie czytam umowy i bardzo trudno mnie oszukać, to w odpowiednim kontekście (w miarę ciepła opinia zaufanego znajomego) i przy optycznie niskiej wartości umowy - da się wpieprzyć.

Z tego co was czytam jest duże ryzyko, że SS wsadzi mnie swoimi działaniami na filtr, prawda?

I trzeba zrywać nawet jeśli finansowo nie jest to duże obciążenie..

Right?

Pardon, Beerbanta :)

Zgadzam się generalnie z ostatnimi postami kolegi Beerbanka, nawet jeśli bardzo uważnie czytam umowy i bardzo trudno mnie oszukać, to w odpowiednim kontekście (w miarę ciepła opinia zaufanego znajomego) i przy optycznie niskiej wartości umowy - da się wpieprzyć.

jak tak samo czytasz umowy jak nicki to się nie dziwię ;)

• Like 1

jak tak samo czytasz umowy jak nicki to się nie dziwię

tez "wtopiłeś" :D

Pardon, Beerbanta

Znaczy każdy potrafi dać ciała :D