Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

Te ich pseudo analizy SWOT nie mają takich adnotacji jak ich cyrografy , tfu umowy ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 1 miesiąc temu...

kurde.. dam 500/m-c temu, kto mi zorganizuje kontrakt na 1000/m-c za nic nie robienie ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• 2 miesiące temu...

Właśnie dowiedziałem się od mojej klientki, ze SS próbowało podebrać mi klienta.

Najpierw wysłali list w którym:

- Podają 6 linków do strony

- potem:

Ze względu na niską jakość wymienionych stron, stworzonych głównie do
sztucznego zdobywania linków, mogą one mieć negatywny wpływ na pozycje
witryny w wynikach wyszukiwania.
Zachęcam do samodzielnej weryfikacji za np. pomocą darmowego narzędzia
majesticseo.com lub ahrefs.com.

następnie pokazują jak należy pozycjonować ;)

a następnie:

W załącznikach poniżej przesyłam analizę SWOT która ocenia potencjał
marketigowy Państwa strony. Dodatkowo przesyłam 2 oferty na
pozycjonowanie w dwóch wariantach oraz informację o wyszukiwalności
poszczególnych klientów wraz z aktualnymi pozycjami.

ja rozumiem, że na rynku jest wolna amerykanka, ale dla mnie to skurwie...two podbierać tak bezczelnie klientów innym.

@up a skargę składa kto?? osoby fizyczne czy firmy?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up ok, osoby fizyczne mogą złożyć skargę o naruszenie zbiorowych interesów konsumentów, natomiast UOKiK, z wiedzy którą posiadam, odrzuci skargę firm.

[edyta: literówka]

Edytowane przez mcmagik

Najpierw wysłali list w którym:

uuu znaczy nie zaprzestali podpierdalania ?

No to pokaż klientce ich niezwykle wartościowe tematyczne serwisy :D

https://www.zumbi.pl/

https://www.szukalemwas.org.pl/

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@up ok, osoby fizyczne mogą złożyć skargę o naruszenie zbiorowych interesów konsumentów, natomiast UOKiK, z wiedzy którą posiadam, odrzuci skargę firm.

[edyta: literówka]

nie sądzę aby tak było bo to byłoby nielogiczne, ale nie chce się kłócić bo prawnikiem nie jestem. Prawnik, który uczestniczy w tym na pewno wie co robi, można z nim skonsultować czy dana firma może się przyłączyć czy nie.