Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

To zapytam inaczej - kto z Was - pozycjonerów - w umowie z klientem zobowiązuje się do zwiększenia ruchu na stronie o xxxx UU dziennie?

Od niedawna kilka firm wymyśliło właśnie zamianę usługi pozycjonowania na zwiększenie ruchu. To bierze się m.in. z faktu iz coraz trudniej jest walczyć o pozycje a ruch można "ściągnąć" w inny sposób, łatwiejszy.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W pewnym sensie ma rację

W "pewnym sensie" tak.

Pozycjoner nie gwarantuje więc zwiększenia ruchu na stronie.

Ani pozycji ani zwiększenia ruchu nikt nie zagwarantuje, jednakże wraz ze wzrostem pozycji/widoczności powinien iść wzrost odwiedzalności, jeżeli tego wzrostu nie ma to chyba co nie kaman ? ;)

PS

ostatnio sie dowiedziałem , że prawnicy nie są od rozwiązywania problemów, są od ich wynajdywania :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zapewne jest tam mowa co najwyżej o osiągnięciu określonych pozycji. A to, że następstwem wzrostu pozycji może być wzrost ruchu na stronie - nie oznacza, że taki jest przedmiot umowy, albo, że pozycjoner odpowiada jeśli ów wzrost nie nastąpił.

Hmmm , nie wiem jak prawnicy interpretują znaczenie stwierdzenia "nie ma na celu" bo IMHO gównie o to sprawa się rozbija - o cel i celowość usługi a nie o to czy wyjdzie czy też nie wyjdzie. To czy osiągnie ię pozycje to jest sprawa osobna.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To zapytam inaczej - kto z Was - pozycjonerów - w umowie z klientem zobowiązuje się do zwiększenia ruchu na stronie o xxxx UU dziennie?

Od niedawna kilka firm wymyśliło właśnie zamianę usługi pozycjonowania na zwiększenie ruchu. To bierze się m.in. z faktu iz coraz trudniej jest walczyć o pozycje a ruch można "ściągnąć" w inny sposób, łatwiejszy.

A mógłbyś podać taki przykładowy "łatwiejszy" sposób?

• Like 2

To zapytam inaczej - kto z Was - pozycjonerów - w umowie z klientem zobowiązuje się do zwiększenia ruchu na stronie o xxxx UU dziennie? Zapewne jest tam mowa co najwyżej o osiągnięciu określonych pozycji.

tyle że jeżeli jesteś uczciwy i Twoim jedynym życiowym celem nie jest żerowanie na niewiedzy innych ludzi to proponujesz frazy, które mają jakiś ruch

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Twoje oświadczenie na głównej stronie bloga to nakaz sądu

To na samej górze to moje, poniżej nakaz sądu a właściwie "postanowienie o zabezpieczeniu" , jeszcze przed sprawą cywilną jaką mi wytoczyli. Próbowali doprowadzić do usunięcia mojego dopisku oraz zablokować cały blog i wszystkie wpisy o nich ale Sąd Apelacyjny wysłał ich na drzewo ... Natomiast w sprawie cywilnej wykazałem , że ich prawnik mijał sie z prawdą i podał błędną interpretację co do właściwości miejsca rozpatrywania , sąd przyznał mi rację i nakazał sprawę przenieść do Gdańska , cwaniaczkowie bazują na tym, że sądy nie wgłębiają się w podawane przez ich prawników interpretacje bo sądziemu po prostu się nie chce, dopiero jak sie wykaże ich kanty i błędną interpretacje to ma sie sprawę po swojej mysli ;).

• 2 miesiące temu...

Dostałem właśnie z poznańskiego Sądu pismo w którym Sąd po raz kolejny spuszcza na drzewo zażalenie Sunrise System , decyzja jest ostateczna także spotykamy się z SS w Gdańsku gdzie będę maił okazję zapoznać szerszą publiczność z przewałami i przekrętami tej poznańskiej firmy Emotikon wink
Alleluja i do przodu Emotikon smile

• Like 1

Jak ustalą pierwszy termin dam znać :) , Specjalne zaproszenia będą tylko dla :

Prezesa Google Polska

Prezesa IAB

Prezesa Bauer Media Polska

:)

Dostałem właśnie z poznańskiego Sądu pismo w którym Sąd po raz kolejny spuszcza na drzewo zażalenie Sunrise System , decyzja jest ostateczna także spotykamy się z SS w Gdańsku gdzie będę maił okazję zapoznać szerszą publiczność z przewałami i przekrętami tej poznańskiej firmy Emotikon wink

Alleluja i do przodu Emotikon smile

A jakież było moje zaskoczenie, jak wczoraj w sądzie cała sprawa była nagrywana, sędzina kazała gadać do mikrofonu, żeby dobrze się nagrało :))) Pół roku wcześniej żadnych kamer nie było :)))))

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Już widzę te tytułu w UWAGA TVN i gazetach :D "SS przez lata naciągnęło tysiące przedsiębiorców na "pozycjonowanie"."

• Like 1

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wolę "Westerplatte obroniło się przed przeważającymi siłami wroga" :D

• Like 1