Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

I tak wygląda nasz rzeczywistość. Każdy każdego dyma.

Mów za siebie :) 

PS

może warto choć trochę spróbować zmienć te rzeczywistość ? Może wtedy zwieracze kolegi SeoMagic'a będą trzymały ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Próbuję zmienić.

Witaj w klubie :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Witaj w klubie :)

Dymanych czy wydymanych? Bo już się pogubiłem :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Bo już się pogubiłem

A to akurat w Twoim przypadku standard :D

• Like 1

Witaj w klubie

W klubie jestem już od dawna, teraz rozpocząłem intensywne działania. ;)

Dymanych czy wydymanych? Bo już się pogubiłem

Ty masz zawsze na myśl masturbację lub dymanie.  To nie ten klub.  Zagubiony jesteś to fakt.  :)

• Like 3

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 4 tygodnie później...

Czytam niektóre posty i nie wierzę, myśle że zmienicie zdanie jak was kroś oszuka w innej sprawie. Ja też miałem przygodę z SS i wszystko wyglądało podobnie, wielka ściema, ja np zawarłem umowę z SS w skutek polecenia przez nazwa.pl gdzoe miałem od lat wiele usług wykupionych. Płaciłem im kupę kasy i liczyłem ze otrzymałem od nich uczciwego, rzetelnego,partnera. Najbardziej dramatyczne bzdury piszą ci którzy powołują się na samochody, zakupy i inne dyrdymały. Pisząc te brednie nie zrozumieliście tematu, oni wyraźnie sprzedają usługi których nie wykonują świadomie. Zatrudniają jakieś dziwne osoby bez wiedzy i doświadczenia. Kiedy zorientowałem się ze to wielka lipa, zatrudniłem osobę z doświadczeniem i monitorował i dokładnie opisywał dziania SS. Wiele sie nie napracował ponieważ SS nic nie robi poza ubogimi prostymi czynnościami na początku umowy. W moim przypadku tez nie udźwignęli pozycjonowania fraz które samo zaproponowali i w trakcie umowy chcieli je zmienić. Nie będę nikogo pytał jak rozwiązać umowę bo pewnie usłyszę to samo co kolega, cYli wpisy pracownikow SS, już chyba przestali straszyć poprzez kancelarie prawna wszystkich którzy złe napiszą o nich. To stała praktyka tej firmy, ja idę z nimi do sadu i zobaczymy kto bedzie miał lepsze argumenty. Nazwa.pl w podziękowaniu za polecenie SS straciła wszystkie umowy które do tej pory zawarłem z nimi. A wiec jeśli wszyscy którzy zostali oszukani przez SS pójdą do sądu to w/w praktyki staną się zawsze. To jest w gesti całej branży, która cierpi dzięki takim firmą.

Przepraszam za błędy w mojej wypowiedzi wyżej ale tekst był pisany w pośpiechu i niestety słowniki w tabletach, a zwłaszcza w iPad żyje własny życiem. Chciałm przekazać istniejący problem z SS, to taki Golden Line w świecie usług internetowych takie mam wrażenie. I szkoda aby wielu innych wydało kupę kasy, wtedy będzie mniej dla tych uciech z branży. Dlatego polecam wytykać firmy odludziu o niskiej moralniści zawodowej.

Współczuję ! Tylko nie Tobie. Współczuję starszej pani, którą naciągnął przedstawiciel sieci komórkowej na duże faktury bezczelnie mówiąc, że będzie inaczej.

Te roczniki nie są na to przygotowane, że można z uśmiechem na ustach tak kłamać pozorując troskę, "doradzając"

A Ty ? Leniuch jesteś !  Nie chciało Ci się przeczytać opinii, których w necie jest masa, ani poradzić tutaj wcześniej. Nie chciało Ci się przeczytać umowy, ani poradzić się prawnika za 150zł. Nie chce Ci się nawet iPada poprawić i przepraszasz za błędy robiąc kolejne.

Nie masz szacunku do nas, nie miałeś do własnych pieniedzy. Prowadzenie firmy, to nie zabawa w piaskownicy.

O co Ci tak naprawdę chodzi ? O to, że teraz będziesz narzekał zapewne na całą branżę i mamy też ponarzekać ?

• Like 3

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

tej oponie na głowie

no przecież na szyji - to objawy braku okularów, czy porannego zaspania ? 

krzyczsz

używam znaków interpunkcyjnych w ogóle, co niektórych na tym forum bardzo dziwi.

EOT bo mam wrażenie, że chciałeś napisać "cokolwiek"

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Echhh krfwasz pałasz , znawcy wszystkiego i krynice wiedzy wszelakiej a jak przychodzi update to nie mogą się dopchać do ściany płaczu ... :P

Te roczniki nie są na to przygotowane, że można z uśmiechem na ustach tak kłamać pozorując troskę, "doradzając"

A dzisiejsze roczniki gloryfikują dymanie wszystkich przez wszystkich pieprząc dyrdymały o tym , że "to przecież biznes i trzeba łoić kasiorę" będąc samemu dymanym nawet nie zdając sobie sprawy z tego. 

Nie chciało Ci się przeczytać umowy, ani poradzić się prawnika za 150zł.

A Ty czytałeś ich umowę ? Słuchałeś ich ściemniania w telefonie ? Słyszałeś w jaki sposób tłumaczą negatywne opinie na temat ich usług ? Wiesz jakiej socjotechniki używają ? 

Bez urazy ale dla mnie jesteś typowym mądralą który wypowiada się w sprawie o której nie ma bladego pojęcia ;)

• Like 1