Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

Najciekawsze jest to, jak panowie z tej firmy dbają o swoje dobre imię.

Zakładałem kiedyś bloga spamowego i żeby zobaczyć jak to będzie wyglądać

wpisałem 5 tytułów artykułów wraz z tekstem Lorem Ipsum.

Jeden z tytułów nie podpasował panom z SS, rzekomo ich obrażając w związku z czym po zaledwie kilku dniach od indeksacji (!)

dostałem pismo z pogróżkami na maila. moja strona była w kosmosie, nie miała ani jednego backlinka - na nowej domenie.

Stąd wnioskuje, że firma ta ma specjalnych ludzi, których zadaniem jest dbanie o dobrą opinię i wysyłanie maila z groźbami

do wszystkich, którzy odważą się choćby jedno złe słowo o nich pisnąć.

Przypomina mi to przypowiastkę o tych wszystkich mniejszych bankach, która mówi, że jedynymi działami jakie tam istnieją

są oddział udzielania kredytów, oraz oddział windykacji.

Edytowane przez Oceanlab

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zakupiłam pod koniec sierpnia 3-miesięczną usługę w tejże firmie. Mieli zacząć optymalizację wtedy, kiedy serwis (nasz) będzie na to gotowy. Mijają dwa miesiące, a oni dodali kilka plików na serwer i czekają, aż serwis będzie publicznie dostępny. Bo podobno nic innego na razie nie mogą zrobić.

Ponadto już kilkukrotnie prowadziłam rozmowę z rzekomą "górą", że mają nas w nosie i równie wielokrotnie otrzymywałam obietnice zmian. A tymczasem serwis ma ruszyć lada dzień, copywrighter nie ma czasu na nasze teksty, a kontakt (niby 24h z SEM menegerem) jest taki, że jak o 11 prosiłam o spotkanie (na jutro), tak o 17 musiałam do nich dzwonić, bo dotarło do mnie echo.

Włożyliśmy niestety duże pieniądze kierując się tym, co firma ma w swojej historii osiągnięć i pewnie popełniliśmy duży błąd.

Nie znamy się na pozycjonowaniu ani optymalizacji, jak pewnie wielu niezadowolonych klientów. Nie wiem co dalej, bo bez porządnej reklamy w internecie, nasz serwis nie ma szans na powodzenie. :)

Edytowane przez dzidziadziumdzia

Wierzę i powoli zgłębiam forum w poszukiwaniu jakichś wskazówek w tym kierunku. Dla laika najgorsze, że nawet nie wie czym się kierować przy wyborze. Poczytuję polecane blogi, artykuły, żeby sobie pomóc. Czarna magia. Oby starczyło czasu na odnalezienie odpowiedniego Partnera.

Oby starczyło czasu na odnalezienie odpowiedniego Partnera.

Z partnerem w SEO to gorzej jak w seksie, orgazm jednoczesny prawie nie możliwy :)

mody sorry za OFF/T musiałem to napisać :D i temat i tak jest bardzo luźny

Edytowane przez MaxPan

Wskazówek nie znajdziesz. Załóż ogłoszenie i ktoś do was się na pewno zgłosi.

Mając na uwadze fakt, że 99% z użytkowników to ludzie, którzy znają temat od podszewki, trudno się z Tobą nie zgodzić.

Tym niemniej odkopałam kilka tematów, w których pewne firmy są przez Was oceniane pozytywnie. I pewnie tym będę się dalej kierować, bo (nie umniejszając nikomu, kto korzysta z forum) są wśród Was również i tacy, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z SEO, a ja potrzebuję sprawdzonej firmy, która ma się czym poszczycić.

MaxPan sukces nie zawsze musi wiązać się z orgazmem, więc jeśli pozwolisz, tej kwestii poruszać nie będę, bo jest mi zwyczajnie niepotrzebna.

Edytowane przez dzidziadziumdzia

@dzidziadziumdzia skieruj swoje zapytanie do https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=1020 albo https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=2609 , oni nie spartolą roboty

Edytowane przez patro

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Mając na uwadze fakt, że 99% z użytkowników to ludzie, którzy znają temat od podszewki, trudno się z Tobą nie zgodzić.

Na tym forum? Chyb bliżej będzie do 9% niż 99 :)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...