Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

@eleonor

Hasła FTP nie są konieczne do pozycjonowania, raczej do optymalizacji, można stronę pozycjonować bez zmian w kodzie.

Co opinii na temat SS, przeszło do mnie kilku ich klientów, rzeczy, które opowiadali po przejściach z nimi nie mieszczą się w głowie, z drugiej strony ich umowa to "majstersztyk".

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Mnie tylko dziwi jedno - dlaczego skoro jest tylu "nabitych w butelkę" przez Sunrise System to dlaczego jeszcze nie połączyliście sił ? Tylko dajecie się "strzyc" jak baranki ...

Swoją drogą trzeba przyznać, że SS w stosunku do paru klientów dba ale w stosunku do większości wykorzystuje ich nieznajomość tematu sugerując frazy z zerową odwiedzalnością, nie dające konwersji itp. itd.

Taka jedna z wielu "czarnych owiec" firm SEO nastawionych wyłącznie na własny zysk a co najgorsze coraz więcej firm idzie w ich ślady.

Fakt faktem umowa ich jest ciężka do poważenia ale w kilku punktach mozliwa bezproblemowo bo chyba stworzenie takiej "wizytówki" to jaja na całego :D

Dekoracje więc dobrze jest zostawić tego typu osobom. Jeżeli nie czujemy się silni w tym temacie, nie próbujmy nawet, bo może wyjść z tego coś bardzo opłakanego. Dekoracje okien możemy zresztą z taką osobą na bieżąco konsultować. Nie musimy zamykać oczu w czasie jej pracy, mówiąc jej, że może zrobić wszystko z naszym domu, wybrać dekoracje domu jakie tylko chce. To jest niewskazane, inaczej zupełnie możemy odbiec od swoich marzeń i snów. Dekoracje okien umożliwiają upiększenie niemalże każdego wnętrza na swój własny niepowtarzalny styl.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Pewien mądry człowiek napisał mi iż należy bez zwłocznie zgłaszać te sprawy do KRD , a firma SUNRISE SYSTEM ubiega się o ZŁOTY STATUS RZETELNEJ FIRMY więc nie pozwólmy by tego typu instytucje z tak wieloma pokrzywdzonymi i niezadowolonymi klientami w naszym kraju mogła działać legalnie i piszmy :

"Witam serdecznie , uprzejmie chciałem poinformować Państwa iż firma SUNRISE SYSTEM nip 779-22-14-771 która widnieje pod statusem rzetelnej firmy jest firmą ................ Moja firma na nieszczęście podpisała z nimi umowę , którą załączam .

W załączniku nr 1 jest 9 punktów w których opisane są usługi jakie firma SUNRISE SYSTEM miała zgodnie z umową świadczyć . Podkreślam iż nie wywiązała się z żadnego.

Jedyną rzecz jaką firma SUNRISE SYSTEM robi naprawdę dobrze to wystawianie faktur za fikcyjne usługi , oraz straszenie nas wpisem do KRD.

Na życzenie mogę załączyć całą korespondencje z opisywaną firmą gdzie okazane jest ich przebiegłe podejście dla kamuflażu pozysku pieniężnego "za powietrze" jakiego firma ta często się podejmuje.

Głównym dowodem braku pozycjonowania mojej strony internetowej jest taki sam efekt wyszukiwania w google jak rok temu. Co więcej firma SUNRISE SYSTEM nie posiadając kodów FTP do naszego serwera na którym postawiona jest strona www.naszedzieci.pl uważa iż wykonywała usługę pozycjonowania. Podkreślę iż bez kodów FTP nie da się nawet w 1% pozycjonować mojej witryny . (p.s. podali mi jakieś adresy stron które odpytywują niby moją witrynę - no ale cóż tam adresu swojego www nie można było znaleźć bo żekomo zapomnieli go tam wstawić) Proszę o pomoc w powyższej sprawie.

Firma SUNRISE SYSTEM grozi nam iż za 2 dni wpisze nas do KRD.

Nadmienię iż mnóstwo razy informowaliśmy firmę SUNRISE SYSTEM iż nie wywiązali się z żadnego z punków umowy a oni nadal brną w wyłudzenie poparte świetnie dopracowanym szantażem , nie bacząc na fakt iż dawno wysłaliśmy im wypowiedzenie.

Edytowane przez eleonor

Jak się nie wywiązali z umowy to za co masz płacić? Zróbcie może zrzutę i opiszcie ich w tv i lepszych pisemkach co czyta więcej osób niż te wszystkie fora to wtedy może się coś zmieni.

Skoro nie wywiazala sie chocby z jednego punktu umowa jest nie wazna. Piszecie ze umowa to majstersztyk wi ec prawniep nie macie szans.zbierzcie se kilkunastu poszkodowanych i za 10tys wszystkie te umowy stana sie nie wazne. A w Poznaniu jest wiele firm swiadczacych uslugi dla poszkodowanych. :placze:

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Jak się nie wywiązali z umowy to za co masz płacić?

Umowa jest taka, że ciężko jest udowodnić nie wywiązanie się z niej :placze: klauzyperda solidnie się nad nią "napocił" .... Klient podpisał umowę na gówniane frazy i pozamiatane (można się zastanawiać dlaczego wybierają takie a nie inne frazy chwaląc się zatrudnianiem specjalistów z papierkami od Google, ale to kwestia domniemywania..). Można jedynie podważyć zgodność z zapewnieniami o paru rzeczach które wciska ich dział marketingu. Można poddać w wątpliwość "jakość" zaplecza a ostatecznym argumentem zawsze jest zapytanie z głupia frant na googlowskim forum czy to zaplecze jest zgodne z wskazówkami dla webmasterów :P. Było nie było SS zapewnia wszem i wobec, że stosuje tylko łajt seło ... :uscisk:

PS

chyba skrybnę "list otwarty" do prezesa SS w wolnej chwili, bo trochę mi szkoda tych nabitych w butelkę klientów a i nie lubię jak za ujawnianie prawdy straszą mnie sądami :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Przed chwilą wyobraźcie sobie p. [cenzura na prośbę Pana z SS] tel. [cenzura na prośbę Pana z SS] windykator SS poinformował mnie że ich adwokaci z Bydgoszczy zostaną na mnie spuszczeni ze smyczy z powodu mojego przyłączenia się do tego forum :)

Szukam chętnych wpisanych przez SS do KRD dla wspólnego pozwu "naruszenie dóbr osobistych" , piszcie jeepgrandcherokee@tlen.pl tel. 508 058 103 .

I gorąco zachęcam jesli kogoś oszukali walcie z notką do KRD , opisujcie co oni wyprawiają . ALBO STATUS RZETELNEJ FIRMY W NASZYM KRAJU SKOŃCZY SIĘ FIASKIEM ALBO WYWALĄ SS Z TEGO STATUSU i znaczek ten będzie trwał w swojej mocy .

Aha , pewnie że można pozycjonować bez FTP , tylko z jakim skutkiem ???? moja strona przed podpisaniem umowy z SS była na pozycji 7 , gdy SS się nią zajęła podróżuje od 7 do 10 - to dopiero pozycjonowanie .

Już nie wspomnę że parę miesięcy temu jak sam się wziąłem za GOOGLE ADWORDS okazało się że moja firma ma kłopoty z google bo SS nadużył za dużo bonów GOOGLE dla linków sponsorowanych i złamał ich regulamin.

Edytowane przez jimmi

Status "Rzetelna Firma" nie ma nic wspólnego z rzetelnością usług :) , "Firma przyjazna klientowi" jak widać może straszyć sądami i windykatorami swoich klientów też :D

Co do wypowiedzi o Sunrise System to radziłbym wszystkie je popierać "twardymi" dowodami :) .

A jaki znam, życie to większość z "niezadowolonych" tylko bije pianę i palcem w sprawie razem nie ruszy ;) , jak i większość z forum skarżąca się na SS , że "podkradają" im klientów :P

Etyka w biznesie (jakimkolwiek) wylądowała już dawno w czarnej (_!_) ....

1. windykator SS poinformował mnie że ich adwokaci z Bydgoszczy zostaną na mnie spuszczeni ze smyczy z powodu mojego przyłączenia się do tego forum :)

2. ALBO STATUS RZETELNEJ FIRMY W NASZYM KRAJU SKOŃCZY SIĘ FIASKIEM ALBO WYWALĄ SS Z TEGO STATUSU i znaczek ten będzie trwał w swojej mocy .

ad. 1 Raczej z innego niż ten który wymieniłeś :D Radzę podejmować bardziej racjonalne środki obrony przed tą firmą "pozycjonerską".

ad.2 Ten status od początku jest czystą fikcją- "sprawność" jaką sobie można kupić i czarować naiwnych. Jak oczarowali Ciebie :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Na cwaniactwo trzeba odpowiadać wiekszym cwaniactwem takie czasy ;)

Właśnie dzięki takiemu "podejściu" jest coraz więcej takich "cwaniaków" pierd^^^^sz jak potłuczony (bez urazy ale inaczej tego nie można nazwać) ...

Podkreślę iż bez kodów FTP nie da się nawet w 1% pozycjonować danej witryny.

Da się. Jeśli strona jest dobrze zoptymalizowana to dostęp do serwera w ogóle nie jest potrzebny. Uważaj na słowa, dopuszczasz się pomówienia.

Iran, weź się człowieku w końcu zamknij.

Nie mam dostępu do FTP wielu swoich klientów i jakoś da się. Co więcej raz miałam przypadek, że strona klienta została zhackowana, gdyż trzymał hasła do FTP w Totalu i przynajmniej nie było podejrzeń że to ja. Nie trzymam swojego zaplecza na serwerach klienta... jak niektóre firmy.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard