Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

[...]Oczywiście etycznie to działanie można różnie oceniać ale to Zlecający miał obowiązek dostarczyć dane dostępowe FTP i CMS.

Udostępnić, nie dostarczyć :D

Formalnie "udostępnienie" następuje po wniosku strony o takowe. No, ale tym prawnik powinien się zająć.

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Panowie, Beer napisał, że ma namiary na kancelarie, która jest na tyle w temacie, że już kilka razy udało się jej utrzeć nosa SS.

I teraz albo firma, którą dyma SS skorzysta z usług tej kancelarii, albo chwyt za kostki, piekne wypięcie i próba czerpania z tego przyjemność.

Nie ma 3 wyjścia, które zadowoli dymaną firmę i SS.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Oni nie mieli wykonać tylko pozycjonowania, ale szereg czynności zawartych w umowie, m.in. optymalizację. Wykonali zmiany w kodzie bez dostępu do ftp/panelu admina?

Czy Wy w ogóle czytaliście cytowaną umowę?

Dodam więcej, w tej umowie nie ma nic o pozycjonowaniu w wynikach organicznych, optymalizacja jest tylko dodatkiem do "pozycjonowania" w AdWords....

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Właśnie miałem telefon z szanownej firmy SunriseSystem. Przemiły pan strasznie próbował mnie namówić na skorzystanie z oferty pozycjonowania. Powiedziałem mu, że z góry podziękuję, ponieważ słyszałem wiele negatywnych opinii na temat tej firmy. Reakcja? "Proszę się nie przejmować czarnym PRem na forum pio" :D

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

"Proszę się nie przejmować czarnym PRem na forum pio" B)

Zresztą co ja Panu będę tłumaczył, proszę włożyć do koperty 20000zł, wysłać na nasz adres, nam to zaoszczędzi pracy a Panu nerwów.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Kurczę, @gerdi, szkoda że mu nie zaproponowałem czegoś takiego B) ciekaw jestem reakcji ;)

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Zastanawiająca jest jeszcze jedna rzecz dla mnie. Na stronie sunrisesystem.pl znajdziemy zakładke REFERENCJE a w niej zaskoczenie w postaci znanych polskich marek, np BZ WBK, WPROST, BIG STAR itd...które rzekomo rekomendują tą firmę. Jak dla mnie jest to dziwne ponieważ gdybym to ja był osobą decyzyjną w takiej dużej rozpoznawalnej firmie to zależałoby mi, aby nie kojarzono mnie z kimś takim jak SS. Z całą pewnością w ten sposób SS próbuje na czyjeś reputacji zbudować dobry wizerunek. Ciekaw jestem, czy firmy te są świadome tego co robią i kogo rekomendują. Może należałoby je uświadomić, na czym tak naprawdę dorabia się SS, jak funkcjonują i jaką mają opinię wśród swoich klientów i nie tylko.

Edytowane przez d_gno

Byłych pracowników łatwo znajdziecie na GL.

Dzieki za podpowiedź, sprawdziłem i są raczej pracownicy, którzy pracują obecnie. Udało mi sie znaleźć tylko 2 osoby nie pracujące juz w SS, które się pochwaliły doświadczeniami zawodowymi u nich.

Zróbmy osobne forum, dotyczące poszczególnych firm. Ostatnio jest wysyp tematów ze skargami, pozwami, żalami na poszczególne firmy - jakąs to warto możę ma, ale niech będzie w jednym miejscu, a nie wszedzie.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Zróbmy osobne forum, dotyczące poszczególnych firm. Ostatnio jest wysyp tematów ze skargami, pozwami, żalami na poszczególne firmy - jakąs to warto możę ma, ale niech będzie w jednym miejscu, a nie wszedzie.

Sunrise system jest zdecydowanym liderem w tym rankingu ;p Jeżeli powstanie takie forum to poinformujcie o tym proszę. Wkrótce powstanie również forum na www.osunrisesystem.info