Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

Niesamowite, że nic się przez lata nie zmieniło. Zachowanie firmy Sunrise System w stosunku do mojej firmy było skandaliczne. Kiedy chciałem zakończyć współpracę, wysłałem wypowiedzenie, gdzie w treści zaznaczyłem, ze proszę o zerwanie umowy po jej upływie. Niestety mają kruczek w umowie, gdzie nie chodzi o treść tylko o DATĘ WPŁYNIECIA WYPOWIEDZENIA DO BIURA!! i mimo, że płaciłem caly rok + 3 miesiące muszę im zaplacic odszkodowanie za poniesionie koszty (!) wynikające z przedwczesnego zerwania umowy!

Nie dajcie się nabijać w butelkę!

Kolego, jesteś kolejną osobą która czuje się oszukana przez ta firmę. Wyślij mi na priv kontakt do siebie( nr tel i adres email) Zbieram wszystkich poszkodowanych i szykujemy coś wielkiego dla SunriseSystem. Jeżeli uważasz, że nie należą im się te pieniądze to było trzeba nie płacić! Przed sądem mógłbyś przedstawić swoje argumenty. Ja oraz pare innych osób chętnie pomogłoby Ci i świadczyło przeciwko tej firmie.

I jeszcze jedna sprawa. Firma Sunrisesystem chwali się zdobytymi różnymi certyfikatami, między innym " Firma przyjazna klientowi" oraz "Przedsiębiorstwo Fair Play" Nawiązaliśmy kontakt z firmami, które nadają te tytuły z protestem. Prośba, aby wysłałać krótką opinie, prostest na ten temat na adres email: beata.stypulkowska@obserwatorium.pl (firma przyjazna klientowi) oraz aszczesniak@kig.pl (przedsiębiorstwo fair play). Jeżeli uda nam się uświadomić ile osób sprzeciwia się polityce prowadzonej przez Sunrisesystem to certyfikaty zostaną odebrane

Pragnę poinformować, że dzięki obopólnej woli stron - to jest: mojej i firmy Sunrise System sp. z o.o., zostało osiągnięte porozumienie, wypracowane w drodze dialogu prowadzonego z jej pracownikami i kierownictwem. Firma Sunrise System sp. z o.o. jak i ja osobiście, doceniamy podejście biznesowe do powstałego problemu i polubowny sposób zakończenia naszego sporu.

Ja bardzo się cieszę, że są takie firmy jak SS. Śmierć idio**om. Na ludzkiej głupocie zarabia się najlepiej i SS to robi. W sumie szacun dla SS bo są perfekcyjni w tym co robią. Aby nie było że piszę coś innego niż piszę nie twierdzę, że SS pozycjonuje. SS zarabia pieniądze, a że psuje rynek to tylko pokazuje slabość rynku.

Jest rada-

o ile nie zależy Ci na domenie- daj SWL na stronę, płatne linki-....i sam się zgłoś do google- dostaniesz bana, frazy spadną i po kłopocie :)

Stop błąd:

Jeżeli: wartość domeny dla nas < koszt pozycjonowania tej firmy

wtedy zastosuj moją metodę.

Edytowane przez chcewypoczac

Wybaczcie, ale trochę logicznego myślenia: jeżeli wynajmuje się firmę pozycjonerską do wypozycjonowania domeny, to znaczy, że nam na danej domenie nie zależy?

W przypadku Sunrise System tak ;)

Pragnę poinformować, że dzięki obopólnej woli stron - to jest: mojej i firmy Sunrise System sp. z o.o., zostało osiągnięte porozumienie, wypracowane w drodze dialogu prowadzonego z jej pracownikami i kierownictwem. Firma Sunrise System sp. z o.o. jak i ja osobiście, doceniamy podejście biznesowe do powstałego problemu i polubowny sposób zakończenia naszego sporu.

Jak widać klauzyperda od SS potrafi układać ładne zdania a kolega sie spietrał :)

• Like 1

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

D_gno, aby zdobyć "certyfikaty" rzetelna, dobra, najlepsza firma, wystarczy wnieść opłatę, wpłacasz kasę dostajesz świstek do zawieszenia na ścianie. Kiedyś to trochę bardziej działało, były jakieś kapituły itd, teraz to rozpaczliwe szukanie chętnych na wydanie kilkuset zł.

Edytowane przez Arkaszka

@brodacz u nas podobnie

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Czytałem ostatnie 5 stron.

Ja w przciwneństwie do innych wybierałem sobie 4 frazy ktore mnie interesują ktore dotycza sklepu.

Mam niską stawkę więc chyba nie będzie tak źle.

Z drugiej strony jak sprawdzić ile razy jest szukana dana fraza w miesiącu?

Przeczytaj 26 stron tego wątku i się dowiesz :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me ....