Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

Przy okazji zrobi się pikietę w sprawie interwencyjnego rządowego skupu SEO, gwarancji rządowych na TOPy i 13nastki/14nastki za SEO + gwarancje zamówień :D

• Like 2

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zaproszenia będą imienne i przewiduję afterparty w zaprzyjaźnionym lokalu :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wszystkich zainteresowanych powiadomię we właściwym czasie , z cała pewnością atrakcji nie zabraknie , prawnicy Sunrise System oraz zeznania pracowników z całą pewnością dostarczą tych atrakcji a niektóre stwierdzenia SUnrise System przejdą do historii SEO tak chociażby to z jednego procesu sądowego w którym pełnomocnik Sunrise System stwierdził, że "pozycjonowanie nie ma na celu zwiększania ruchu na stronie" ;)

w którym pełnomocnik Sunrise System stwierdził, że "pozycjonowanie nie ma na celu zwiększania ruchu na stronie"

Zasugeruj im, żeby to zamieścili w H1 na stronie głównej swojego serwisu :hahaha:

• Like 2

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

pełnomocnik Sunrise System stwierdził, że "pozycjonowanie nie ma na celu zwiększania ruchu na stronie"

W pewnym sensie ma rację. Pozycjonowanie jest zobowiązaniem do sumiennego działania w zakresie SEO - a nie zobowiązaniem rezultatu. Pozycjoner nie gwarantuje więc zwiększenia ruchu na stronie.

• Like 1

@up chyba, że w sposób ogólnie zrozumiały udowodni się zależność ruchu na stronie od pozycji w rankingu wyszukiwarki na określone słowo.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

pełnomocnik Sunrise System stwierdził, że "pozycjonowanie nie ma na celu zwiększania ruchu na stronie"

W pewnym sensie ma rację. Pozycjonowanie jest zobowiązaniem do sumiennego działania w zakresie SEO - a nie zobowiązaniem rezultatu. Pozycjoner nie gwarantuje więc zwiększenia ruchu na stronie.

Jeżeli tak to powinno być to zdefiniowane w preambule co umowa rozumie pod pojeciem pozycjonowanie. Jesli tego nei ma trzeb audowodnić, że pozycjonowanie nie ma na celu wzrostu ruchu czy czegokolwiek... jeśli nie ma na celu to znacyz, że jest to wykorzystanie niewiedzy do osiągnięcia korzyści materialnej ... za to chyba jest 2 lata ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zgred'" data-cid="1409773" data-time="1425844096">

(...) wykorzystanie niewiedzy do osiągnięcia korzyści materialnej ... za to chyba jest (...)

Duża kasa którą się można podzielić z prawnikami:

[sprostowanie: firma Sunrise System poinformowała nas, że jej faktyczne przychody za 2009 rok przekroczyły 9 mln 151 tys. PLN, a nie 5 mln 300 tys., jak podaje raport Internet 2k10. ]

źródło:

https://sprawnymarketing.pl/raport-2k10-najwieksze-polskie-agencje-semseo/

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Jeżeli tak to powinno być to zdefiniowane w preambule co umowa rozumie pod pojeciem pozycjonowanie.

Oj widzę, że wsadziłem całkiem nieświadomie kij w mrowisko :)

To zapytam inaczej - kto z Was - pozycjonerów - w umowie z klientem zobowiązuje się do zwiększenia ruchu na stronie o xxxx UU dziennie? Zapewne jest tam mowa co najwyżej o osiągnięciu określonych pozycji. A to, że następstwem wzrostu pozycji może być wzrost ruchu na stronie - nie oznacza, że taki jest przedmiot umowy, albo, że pozycjoner odpowiada jeśli ów wzrost nie nastąpił.

Sugerowanie, że taka umowa może stanowić czyn z art. 286 kk - to stanowczo zbyt daleko idąca interpretacja. Realizacja umowy, co do której jedna ze stron zakłada błędną treść nie stanowi czynu zabronionego.

• Like 1