Skocz do zawartości

Sunrise System z Poznania

kempisty

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, Pomyslowy napisał:

zacząć ten Nowy Rok od "agresywnej promocji"

Ja bym to nazwał agresywnym wyłudzaniem kasy.Tak w sumie to chyba podlega to pod wyłudzenie bo KK mówi jasno: Oszustwo, wyłudzenie – przestępstwo polegające na doprowadzeniu innej osoby do niekorzystnego rozporządzenia mieniem własnym lub cudzym za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania jej błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.

• Like 1
  • Thanks 1

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Godzinę temu, Finan napisał:
1 godzinę temu, Pomyslowy napisał:

zacząć ten Nowy Rok od "agresywnej promocji"

Ja bym to nazwał agresywnym wyłudzaniem kasy.

To po prostu "wyższy standard skuteczności" ściągania kasy od frajera wg. SS :D

spacer.png

P.S. Jak można czymś takim zapaskudzić piękny bydgoski Rynek...

• Like 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Może to w ogóle nie oni, tylko zbieg okoliczności, bo w sumie dość tanio ;) 

Moja teściowa kiedyś dostała telefon z innej dużej firmy - mają bazę firm którą zaciągają z CEIDG i dodają automatycznie do dużego katalogu. Akurat byłem u teściów i miałem okazję się przysłuchać jak Pani z call center straszyła nie tylko usunięciem z mapek, ale z Google w ogóle. Wziąłem słuchawkę, próbowałem merytorycznie porozmawiać, ale Pani się rozłączyła.

Pozdrawiam :)

Do mnie też dzwonili w sprawie mapek ale nie była to firma SS. Dzwoniący typ twierdził, że współpracują z google. Na tym forum to chyba wszyscy współpracują z google. :) Po kilku moich pytaniach typ się rozłączył.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

6 godzin temu, Arkaszka napisał:

dzwoni typ i pyta się o pozycjonowaniu w google, ja zawsze odpowiadam: A czego chciałby się dowiedzieć :).

Dobre, a nawet bardzo dobre :D

Dla mnie upierdliwiec numer 1 jeśli chodzi o namolny "markieting" to Pikseo. Możesz prosić, by wypisali Cię z listy to i tak zadzwoni kolejny typ i będzie męczył.

Wypracowaliśmy więc kompromis: oni i tak dzwonią, a ja jak słyszę Pikseo wciskam czerwoną słuchawkę i dorzucam numer do Spam. Niestety dużo mają tych numerów :D

Edytowane przez Nikonem

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

3 godziny temu, Arkaszka napisał:

Też to lubię, dzwoni typ i pyta

A ja spokojnie czekam aż się wygadają .... i powiedzą co maja do powiedzenia..... po czym pada fundamentalne pytanie "Czy jest Pan zainteresowany ?" Na co ja jednym słowem odpowiadam:  NIE  i czekam dalej na reakcję zdezorientowanego dzwonnika ... hehe... Widać poskutkowało, bo przestali dzwonić B)

Edytowane przez Mion
  • Thanks 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W dniu 8.01.2021 o 13:40, Nikonem napisał:

To po prostu "wyższy standard skuteczności" ściągania kasy od frajera wg. SS :D

spacer.png

P.S. Jak można czymś takim zapaskudzić piękny bydgoski Rynek...

Stare foto bo już Spinx nie działa ;) 

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

20 minut temu, Herkules napisał:

Stare foto

W Bydzi byłem 16-18 września 2020.

da1882dc5d2f462f.jpg

Edytowane przez Nikonem

36 minut temu, Nikonem napisał:

W Bydzi byłem 16-18 września 2020.

da1882dc5d2f462f.jpg

Już nie ma lokale Spinxa w całej Polsce (niby ktoś tam jeszcze przejmował i próbuje to kręcić)  na wynajem ale nieźle tak piwko pić pod Sunsrise sajstem ;) brakuje tam chłopaków z golonką od nas bo akurat dobrą dopóty mogłem robiłem popijąć tą herbatką ze słomki i w słoiku :) ale to było 2 lata temu..w ZG

Restauracje należące do spółki Sfinks Polska przeżyły ostatnie lata tylko dzięki kredytowi pozyskanemu pięć lat temu od kontrolowanego przez państwowe instytucje Banku Ochrony Środowiska. Ale po serii strat pieniądze właśnie się kończą. Kredyt jest zabezpieczony na całym majątku.

https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/wyniki-sfinks-polska-w-3-kw-2020-restauracje-moga-byc-przejete-przez-panstwowy-bank/6tlf3e9

Kiedyś mi tam robotę proponowali przez ten portal ale śmiechu na wartę najniższa i teksty specjalistyczne :D

images?q=tbn:ANd9GcRDBVUmSgmdmKXx73G4Mle

Edytowane przez Herkules
  • Thanks 1

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków