Skocz do zawartości

PREMIERA! Generator 3.0!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

znam Sylwina i wiem co potrafi !! Jest dobrym programistą, pomaga każdemu.

Co on może na to, że jego kopie skryptów dostają bany (niektóre!), by każdy kto zakupi u niego jakiś skrypcik np. e-wiki zmienił sobie szatę graficzną to na pewno by tego nie było!! On nic do tego nie ma.

Temat został napisany nie przez niego tylko przez BlackSEO, a że on pomagał przy nim to nic nie ma do rzeczy!!

Temat służy wypowiadaniu się na temat skryptu: Generator 3.0, a nie innych skryptów!!

Pozdrawiam

Powiem/napiszę to prosto z mostu, przestań naciągać ludzi na te twoje syfy za 100 zł

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion - nie kupiłeś nigdy nic to dlaczego sie odzywasz ;)?

ja też powiem prosto z mostu - nic nie wiesz - oceniasz - z ludźmi robisz to samo - nieznając - oceniasz - do zobaczenia w przyszłam życiu :/

powiem tak: nie masz pytań co do generatora 3.0? nie pisz nic bo robi sie niemiła atmosfera...

Mion - to już nie pierwszy raz :/

i lepiej nic już nie pisz...

Dlaczego tak ? Bo jak altruista nie lubię osób żerujących na czyjeś niewiedzy, a Ty wybitnie tym się zajmujesz.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Świetna riposta. Napiszesz kiedyś jakiś post którego nie będziesz zmieniać za chwilę ?

Co prawda skryptu nie widziałem, ale to przecież przesada, żeby za 100PLN wymagać skryptu który nie będzie banowany. Wiem jak się pisze skrypty i ile jest z tym roboty. Mion: jeśli "altruistycznie odradzasz" może przy okazji polecić coś lepszego w podobnej cenie a nie tylko pisz, że to do niczego się nie nadaje.

Z resztą czego wymagać za parę złotych.

Książka do PHP: LOL :D To tak jakbyś polecił klientowi agencji interaktywnej książkę do photoshopa. "Oni nie umieją robić szablonów , lepiej kup książkę do PS za 100PLN" ;)

może przy okazji polecić coś lepszego w podobnej cenie a nie tylko pisz, że to do niczego się nie nadaje.
To, że nie ma półproduktów innych w tej cenie do wyboru nie pretenduje ten półprodukt do sprzedaży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności