Skocz do zawartości

PREMIERA! Generator 3.0!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aha no sorry fakt, pomyliłem z innym postem.

Już widziałem podobny generator za który koleś chciał 600zł.

Wiem, że wszyscy by chcieli sztuczną inteligencję pisaną pod siebie od zera za parę PLN ale tak się nie da. Skoro niektórzy na tym forum są tacy mądrzy to niech coś zrobią. Skrypty tu ludzie piszą w dzień, w 2 tygodnie stawiają portale pod miliony UU... To nie wiem, czy was nie stać na tą książkę do PHP która jest wymagana do napisania tego skryptu? Kupcie, napiszcie lepszy i sprzedajcie za 50 ;) Albo ja wam zasponsoruję tę książkę za podział w zyskach :D

Nie, mówi, że sprzedajesz gó**o. A ty nie chwytasz, nie wiem czy świadomie czy nie

Nie ma to jak konstruktywna krytyka.

Mam konkretne pytanie - a nie miało być przypadkiem tak, że Generator v3 miał tworzyć tematyczne zaplecze? Tak sobie bowiem klikam po demie i żadna, ale to żadna z wygenerowanych podstron nie jest tematyczna? Nie pamiętam już szczegółów, ale ten generator miał posiadać naprawdę wypasione opcje - wielu kolegów podpowiadało swoje propozycje co do funkcjonalności - i nic z tego nie widzę. Za czwartą część tej ceny można kupić doskonale działający Coffeinated. A ten to faktycznie potrafi tworzyć strony ładne, zgrabne i prawdziwie tematyczne.

Przyznam, że (pewnie jak wielu z nas tutaj) czekałem długo i niecierpliwie na ten produkt. Ale to, co zobaczyłem nie powoduje nawet śmiechu teraz - jak ładnie ktoś wcześniej napisał: produkt co najmniej kwartał spóźniony.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Temat został napisany nie przez niego tylko przez BlackSEO, a że on pomagał przy nim to nic nie ma do rzeczy!!
A najdziwniejsze jest to, że autor tego topicku jak i oprogramowania BlackSEO wcale się nie wypowiada tylko Kolega Sylwin jego współautor. Czy nie nasuwają się w związku z tym skojarzenia, że BlackSEO to alias Sylwina jak i zapewne też Michał90 ;)

Niezaprzeczalnym faktem jest to, że przedmiotowy generator 3.0 pobiera artykuły z serwisów internetowych które jasno informują, że kopiowanie, przetwarzanie etc, etc całości lub fragmentów bez zgody ich autorów jest zabronione. Co za tym idzie użytkownicy generatora łamią prawo.

Co więcej, nie sądzę żeby autorzy artykułów byli zachwyceni widząc swoje nieprzetworzone zdania [np. z powodu braku synonimów] w towarzystwie zdań zsynonimizowanych w formie dziwnego bełkotu w jakiś dziwnych serwisach w całości z tego się składających.

Wiec pytanie brzmi czy "autorzy" przedmiotowego generatora informują kupujących o możliwości pojawienia się ich nazwisk na wokandzie, czy też z chęci zysku nie informują o takiej przykrej ewentualności...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dziwnie się zatem składa premiera (pół)produktu z własnym wyjazdem, ale jest to możliwe...

Artykuły z synonimami są zupełnie inne.
Ale czy nie zmienia to faktu, że są pobierane i przetwarzane bez zgody ich autorów?

I masz pewność, że nie zdarzają się całe zdanie nieprzetworzone?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ale się Mion czepiłeś kogo to interesuje czyje to jest podoba się bierzesz nie to nie, chociaż fakt że sylwin jest tam jakimś współautorem nie zachęca mnie zbytnio do kupna a nawet testowania po zakupie maxpress pro którego nie odpaliłem w ogóle (żaden ze sposobów pobierania danych z poczty mi nie działał a prośby o pomoc wiadomo jak się zakończyły)

Ale się Mion czepiłeś kogo to interesuje czyje to jest podoba się bierzesz nie to nie
Profesjonalne podejście do czyjeś własności... Wiec jak spodobają Ci się czyjeś koła w samochodzie to pójdziesz sobie odkręcić, bo to jest to samo....

bierzesz

Miałem na myśli kupujesz program. A z kopiowaniem artów to walka z wiatrakami . Idź do sądu i niech każdy tak zrobi na pewno szybko sprawa się rozstrzygnie(botów które kopiują treść jest tyle że ludzie nawet sami nie wiedzą skąd to mają - SPAM to spam a zresztą autor sam się nazwał BlackSeo)

Czy google pyta sie o zgode?
noindex, nofollow, robots.txt Poza tym nie porównuj tutaj się do google...
botów które kopiują treść jest tyle że ludzie nawet sami nie wiedzą skąd to mają
Nie widzę większego związku między tymi zagadnieniami...

Mion ma rację - na pewno ktoś robi premierę, ludzie chcą kupić program, a on sobie wyjeżdża :) Tak działa każdy normalnie myślący przedsiębiorca :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności