Skocz do zawartości

PREMIERA! Generator 3.0!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

sethamon - nie zakupiłeś skryptu a oceniasz skrypt - złamałeś warunki licencji i publicznie się tym chwalisz...

administrator dedyka sethamon grzebie w danych użytkowników - niedługo będę miał informacje jaki to hosting i wszyscy się dowiedzą :soczek:

sethamon - nie zakupiłeś skryptu a oceniasz skrypt - złamałeś warunki licencji i publicznie się tym chwalisz...

administrator dedyka sethamon grzebie w danych użytkowników - niedługo będę miał informacje jaki to hosting i wszyscy się dowiedzą :soczek:

ROTFL. Jesteś gorszy niż 15 letnie dziecko. Grzebie wtedy gdy maszyna zaczyna umierać bo ktoś uruchomił produkt ze stajni Sylwina i dość fajne maszyny przestały sobie radzić ;=)))

Nie ośmieszaj się.

nie Sylwina :soczek: ja kodu nie pisałem - a jednak myślę że ludzie chcieliby dowiedzieć się co za świetny administrator grzebie - testuje wszystkie funkcje, generuje strony itp. nie swoim softem!

To już jest pomówienie :=)))

Skąd wiesz czy generuję? Skąd wiesz czy korzystam? I dlaczego zakładasz, że to jest tak rewelacyjny soft, że chcę go używać?

do moderatorów - TEMAT do usunięcia (skrypt powoduje zbyt duże obciążenie serwerów) - zostanie przebudowany (cena i kilka rzeczy ulegnie zmianie) - po kontakcie z BlackSEO

Przecież to nie Ty założyłeś temat więc o co chodzi? Może boisz się, że ludzie poczytają w historii o kolejnym (z tego co widzę w historii forum) gniocie?

Dlaczego unikasz dyskusji? Boisz się prawdy? A może tak jak dziecko chcesz ucieć z towarzystwa gdy puściłeś brzydkiego bąka?

Co do mojego grzabania: TAK CZASAMI GRZEBIĘ I JAK WIDZĘ, ŻE COŚ JEST SYFEM i ZAGRAŻA STABILNOSCI MASZYNY DAJE ZNAC CZLOWIEKOWI, ZEBY SOBIE KRZYWDY NIE ZROBIL :] JAK SIE KOMUS NIE PODOBA TO WY...... - TAK DO KLIENTA PODCHODZE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności