Skocz do zawartości

interia.pl pozycjonuje sie preclami?

sleaquit

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli jeśli damy na podstronie kilka linków do jakiejś domeny głównej i każdy z innym anchorem, to linki wpadają do indeksu, ale nie mają żadnej mocy, dobrze zrozumiałem?

A jeśli w takim arcie umieścimy kilka linków prowadzących do pozycjonowanej domeny głównej i wszystkie będą miały ten sam anchor (czyli będą identyczne), to moc liczy się jak z 1 takiego linka? Czy też przepada?

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hmmm... Jak widac maja zbyt ograniczony budzet, zeby zatrudnic fachowca i zatrudniaja dzieciaki co chca pare zl zarobic przez wakacje :)

15 lipca coś się niewątpliwie szykuje

Ciekaw jestem, co to tam Jez montuje po cichu i bede odliczal czas :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

A jeśli w takim arcie umieścimy kilka linków prowadzących do pozycjonowanej domeny głównej i wszystkie będą miały ten sam anchor (czyli będą identyczne), to moc liczy się jak z 1 takiego linka? Czy też przepada?

Jeżeli na stronie umieścisz 4 , 20 , 50 linków o róznych czy tych samych anchorach do jednego adresu internetowego to liczy się tylko jeden link , pierwszy z góry

Marketing internetowy dla firm

Oj, Tomek, Tomek. Jeżeli umieścisz kilka takich samych linków z jednego (tego samego) miejsca-strony w drugie (to samo) miejsce-stronę, anchor się nie "przyklei" do żadnego.

Wyjątek stanowią linki nofollow, które nie są brane pod uwagę (umieszczenie linka 1-nofollow, 2-nofollow, 3-zwykłego powoduje że "przyklei" się link 3, a umieszczenie linka 1-zwykłego, 2-nofollow, 3-zwykłego powoduje, że nie "przyklei" się żaden).

Pozdrawiam, J.

Oj, Tomek, Tomek. Jeżeli umieścisz kilka takich samych linków z jednego (tego samego) miejsca-strony w drugie (to samo) miejsce-stronę, anchor się nie "przyklei" do żadnego.

Twierdzisz ze 3 takie same linki powodują ze anchor nie przykleją się do żadnego ? ja mówię ze do jednego tak a dwa odpadają w niebyt

Marketing internetowy dla firm

Wątek trochę ucieka z tematu - nie zmienia to faktu, że ten wpis w preclu wskazuje na amatorszczyzne bo czy artykuł przekaż jeden anchor w linku, czy nie przekaże żadnego to i tak wiadomo, że można to było zrobić lepiej :]

Czy mi się wydaje, czy zniknął mój post dot. 'za 7 dni' :] ??

logo-stat4seo-blue-small.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności