Skocz do zawartości

interia.pl pozycjonuje sie preclami?

sleaquit

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze to dobrze, że zboczył z tematu bo ten drugi jest ciekawszy... :soczek: Nadal do końca nie rozumiem jak to jest z tymi linkami...

Czyli 3 linki | różne anchory | to samo miejsce linkowania = zero przekazanej mocy ?

...a 3 linki | te same anchory | to samo miejsce linkowania = ?

Czyli co najlepiej do precla wstawiać tylko jeden link?

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dobre dobre wynika z tego ze Interia czy gazeta.pl albo gratka nie mogą się pozycjonować :) bo to Interia a interia nie moze się wpisywac do precli czy qulwebow nie mowiąc juz o swl bo to interia :)

ciekawe ile bedzie krzyku jak allegro zacznie się pozycjonować ? szczerze to ja się cieszę ze się jeszcze nie pozycjonują bo ich to bedzie trudno przebić

Marketing internetowy dla firm

No dobra to i ja cos napisze...

Jakis czas temu chodzilem po rosyjskim necie za tekstami i troche poklikalem i po spamerskich stronach. Gdzies tam przeczytalem, ze linki niby sie znosza ale przy kilku k site z zaindeksowanymi linkami udaje sie odfiltrowac linkowana domene. Przypadkiem wpadly mi w lapska dwie domeny z kilkumiesiecznym filtrem.

Dalem po trzy linki pod roznymi anchorami i pieknie sie wybily.

Przypadek czy nie - testujcie i oceniajcie sami jak Wam sie chce. Ja nie mam zafiltrowanych domen, zeby sprawdzac dalej.

Interia linkowała w preclach i linkuje dalej.

Zresztą nie takie firmy korzystają z precli.

Powód ? skuteczność ? nowe linki ? brak pomysłu ? linki z nowych domen ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności