Skocz do zawartości

Dramat z $$

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

Czy tylko ja zaobserwowalem w ostatnich 3 dniach spadek CTR strony oraz eCPM?

O prawie polowe naliczona ilość klików mniej oraz 2 razy nizsza stawka za 1k klikow..

Mam nadzieje ze to tylko coś przejściowego w adsense wielkie zmiany oby nie na jeszcze gorsze... ;)

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie podobnie. Tzn od pierwszego lipca ctr bez zmian, ale każdy klik średnio wychodzi jakieś 30-40 procent mniej. Może pokończyły się jakieś kampanie i teraz tak mało jest

Witam,

o 20:00 sprawdzałem konto adsense, i miałem 4,20 $ za 19 klików. Sprawdziłem teraz konto 21:00 - mam 29 klików i 3,82 $. O co chodzi? Czy ktoś zauważył coś podobnego u siebie? W dodatku przekroczyłem granicę 10 $ już kilka dni temu, a nadal nie mogę wybrać metody płatności (podobno inni też mają takie problemy). Coś złego dzieję się z adsense ...

Bestmedia napisał(a):
ERROR chciales powiedziec granicę 100 dolarów?

Wpisaleś już pin ktory przyszedł ci pocztą?

"Wybierz formę płatności

Formę płatności można wybrać, gdy saldo konta osiągnie wartość 10,00 US$"

Od 10 $ można to zrobić, ale nie wiem czemu nadal nie jest aktywne. Tak samo z Pinem, nie dostałem żadnej wiadomości że został wygenerowany i wysłany. Ani nie prosi żebym go wpisał ..

Mówię że z adsense dzieje się coś złego.

Ps. teraz kliki wzrosły do liczby 31, a kwota nadal taka sama :D a wczoraj było wszystko okej.

Ps. Wszystko już gra :)

advokat tak samo zauważyłem.

ctr na stałym poziomie, a eCPM sinusoida by się z tego utworzyła chyba jakbym chciał to na wykresie przedstawić.

Co śmieszne raz jest klik za 20c a raz 3 kliki za 2c. Wiadomo adsense jest tak skonstrułowane, że kliki się wahają ale niecały cent za klik a 20x więcej to przesada :placze:

lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto

Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw

Sebastian Piotrowski

advokat napisał(a):
U mnie bez zmian - no oczywiście nie uwzględniając ciągle spadającego kursu dolara.

Z moich obserwacji wynika, że "dniówka" Google kończy się o 9:00 rano.

Strefy czasowe.... u nich północ jest o 9 godzinie rano czasu warszawskego.

Kredyty mieszkaniowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności