Skocz do zawartości

Dramat z $$

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

google obciął site, wykosił kika tysięcy domen a teraz dolce tnie. Tak aby za prosto nie było i by się ludziom nie nudziło :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

um, nie wiem jak u innych ja tam od lipca dzien w dzien w górę. Jak tak się utrzyma to .. hehe miodzio będzie na koniec miecha :) Na spokojnie zakupie canona 70-200 f/2.8 IS L i jeszcze mi na opłacenie dedyka wystarczy, nie wspomnę o wacikach dla żony.

Już chyba łapie skąd te wahania. Nie zauważyliście czasem u siebie, że jakby reklamodawców ubyło? U mnie ostatnio zdarza się, że w boxie 750 mam jedną - dwie pozycje. W różnych polach emisyjnych przewijają się ciągle te same reklamy...

Dla jednych odpadło g.... i pozostały wartościowe reklamy co spowodowało wzrost zarobków, a innym leciu w dół.

Ale to tylko moja teoria :D . :(

Moim zdaniem aktualne spadki są wynikiem umacniania się złotego w ostatnich dniach.

Ludzie po prostu starają się obniżyć koszty kampanii w adwords. Kiedy kurs dolara się unormuję zarobki pójdą w gorę bijąc rekordy. Przestanie się opłacać robić strony anglojęzyczne pod adsense bowiem polskie dadzą podobnie zarobić

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności