Skocz do zawartości

Dramat z $$

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

U mnie w serwisie ( wyszukiwarka mp3 ) to też coś się dzieje. Ale powiedzmy tak na 35 klików mam jakieś 60c

Może jednak pójdzie coś w górę.

Witam.

U mnie w serwisie ( wyszukiwarka mp3 ) to też coś się dzieje. Ale powiedzmy tak na 35 klików mam jakieś 60c

Może jednak pójdzie coś w górę.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Moim zdaniem aktualne spadki są wynikiem umacniania się złotego w ostatnich dniach.

Ludzie po prostu starają się obniżyć koszty kampanii w adwords. Kiedy kurs dolara się unormuję zarobki pójdą w gorę bijąc rekordy. Przestanie się opłacać robić strony anglojęzyczne pod adsense bowiem polskie dadzą podobnie zarobić

Ale kiedy ten $ skoczy? IMHO nie bedzie to ten rok...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Moim zdaniem aktualne spadki są wynikiem umacniania się złotego w ostatnich dniach.

Ludzie po prostu starają się obniżyć koszty kampanii w adwords. Kiedy kurs dolara się unormuję zarobki pójdą w gorę bijąc rekordy. Przestanie się opłacać robić strony anglojęzyczne pod adsense bowiem polskie dadzą podobnie zarobić

Ale kiedy ten $ skoczy? IMHO nie bedzie to ten rok...

Nie chodzi o to aby dolar się umocnił, ale oto aby jego wycena się unormowała(czyt. pozostała na stałym poziomie). Użytkownicy adwords przestaną wtedy odnowa testować kampanie chcąc zaoszczędzić.

Wystarczy porównać wykres USD/PLN z aktualnymi zarobkami w adsense, jestem przekonany, że spadki zaczynają się przy większej zmianie kursu dolara.

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności