Skocz do zawartości

Limit dodawania strony do katalogów

chutu82

Rekomendowane odpowiedzi

Ile pozycjonerow tyle technik ... Ja osobiscie zaczynam wolniej i z czasem dodaje i nie uwazam abym na tym tracil. Zaczynam od 5 linkow dziennie przez pewien okres;) nastepnie zwiekszam po jednym dochadzac do 10 linkow dziennie i to jest dla wiekszosci stron max.

Dla mnie 500 linkow dziennie to jest masakra ale oczywiscie nie neguje tego.. kazdy ma swoj sposob i kazdy sposob jest dobry o ile skuteczny.

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

Ręcznie nie dodaję bo szkoda czasu.

Ja sie z tym nie zgodze, dla mnie szkoda czasu na addera. Efekt nigdy z tego nie mialem zadnego, zreszta A. Krywko doszedl do podobnych wnioskow w swoich testach.

Ja dodaje polautomatycznym narzedziem i podobnie jak KURT wyciagam strony na sredio trudne wrazy samymi katalogami do top10,

po dodaniu kilku mocniejszych linkow zwykle mam top3

Spodziewałem się że ktoś to zdanie zaneguje, tak można robić, jak się chce wypozycjonować 10 fraz a nie 1000.

Każdy ma swoje techniki i nie neguję katalogów, dla mnie są zwyczajnie zbyt czasochłonne.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Osobiscie jakbym mial 1000 fraz ktore bym pozycjonowal to katalogowanie zlecilbym innym... przy tej ilosci slow liczac iz kazda da srednio 50 zl wychodzu miesiecznie 50 tys zlotych wiec spokojnie moge wydac 10 tys placac komus za takie bawienie ...

Ale to czysta teoria :( i bawienie w liczby

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności