Skocz do zawartości

autoblog - pytania

patro

Rekomendowane odpowiedzi

hej, mam dwa pytania odnosnie autobloga.

1. Mam zainstalowaną wtyczkę wp-autoblog 2.0 - ona tworzy mi kategorie, nazywa je np: 10, 123, 32, 34 - czy to jest normalne? Można zrobić tak zeby jeden rss szedł do wybranej kategori?

2. W wp mam dodane serwisy do których będę pingował. Czy pingowanie odbywa się outomatycznie wtedy czy trzeba mieć jakąś wtyczkę?

Pozdrawiam :)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

W sumie co za różnica jak się katalogi nazywają :)

Mój autoblog robił sam katalogi, ale nie wiem wg jakich kryteriów...

Były takie jak:

Blog

Serwis

itp... razem z przymiotnikami, np. wiadomości finansowe :)

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

zależy skąd pobierasz rss czasem są to liczby a czasem zwykłe nazwy katalogów

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

ma kilka źródeł rss i za każdym razem mam cyferki, czy dało by się tak zrobić żeby wiadomość z rss za każym razem szła do jednej głównej kategorii?

Pytanie drugie, znalazłem dość ciekawą wtyczkę generującą sitemap plugin for wp zainstalowałem ale nie mam pojęcia w jaki sposób wyświetlić tą mapę, z ang tak srednio u mnie :)

Current languages: English, Albanian, Brazilian-Portuguese, Bulgarian, Czech, Dutch, French, German, Italian, Japanese, Lithuanian, Polish, Romanian, Russian, Simplified Chinese, Slovene, Spanish, Swedish, Turkish, Ukrainian
:)

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

a wiec z mapą sobie częściowo poradziłem, zainstalowałem wp-o-matic ale mam mały problem, chciałbym żeby wpisy z rss były dodawane jako wpisy bo obecnie mam tak że na stronie głównej link tematu zamiast do wpisy prowadzi do źródła newsa, jak to zmienić? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności