Skocz do zawartości

krukus.pl

kruki

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o ocenkę mojej strony i jej wnikliwą analizę. Dziękuję z góry i pozdrawiam :-)

www.krukus.pl :)

-----

Prowdopodobnie ktoś z tego forum chciał sprawdzić jak strona reaguje na SPAM dodając nic nie warty komentarz. Mała uwaga: komentarze są moderowane i nie ma szans żeby SPAM obejrzała inna osoba niż SPAMER i ADMIN.

Pozdrawiam :)

Nikt Ci nie odpowiedzial wiec zeby Ci smutno nie bylo dodam cos od siebie ...

Po pierwsze lewy bok i menu "Jak żyć godnie?" troche tam to nie pasuje.. za duzo w tym miejscu tekstu co tworzy strone bardzo dluga i malo atrakcyjna...

Dwa zmienilbym czcionke na srodku w dziale" Co to jest Sekret? O czym jest ta strona? O Sekrecie. O stronie." a dokladnie pimiedzy banerami...Rozumiem ze to miejsce mialo byc jako artykul no ale niestety te banery oddzielajace tekst to psuja..

Przycisk Serach zmienilbym na Szukaj - to taka drobnostka

I ostatnie - nie wiem czy zalozeniem bylo stworzenie tam glownego menu lecz "strona glowna" i " Co to jest Sekret? O czym jest ta strona? O Sekrecie. O stronie" w polu zóltym nad obrazkiem sekret troche Ci nie wyszedl.

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

Dzięki bardzo - problem już rozwiązany. Dokończę tylko spolszczenie, usunę ramkę wydłużającą stronę i zabieram się za dalsze części treści. Za dalsze rady, wskazówki i porady będę bardzo wdzięczny. Bo dla kogo robię tę stronę? Nie, nie dla siebie bo mi by wystarczył zwykły HTML :-) Robię ją dla Was i oczekuję że mnie nie zawiedziecie. Dzięki wielkie z góry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności