Skocz do zawartości

Komuniktat na temat wycofania sie z konkursu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W zaistniałych warunkach ogłaszam ze rezygnuje z uczestnictwa w jakim kolwiek prowadzonym właśnie konkursie.

Powód jest taki ze jeden z organizatorów zachowuje sie bardzo etycznie po przez taki konkurs poznaje metody linkowania, domeny zaplecza i wiele innych cennych wiadomości.

Po czym ogłasza na forum co zrobi z tym wszystkim i gdzie wyśle ta listę.

Dziękuję za uczestnictwo i współzawodnictwo.

Pozdrawiam.

Witam

W zaistniałych warunkach ogłaszam ze rezygnuje z uczestnictwa w jakim kolwiek prowadzonym właśnie konkursie.

Powód jest taki ze jeden z organizatorów zachowuje sie bardzo etycznie po przez taki konkurs poznaje metody linkowania, domeny zaplecza i wiele innych cennych wiadomości.

Po czym ogłasza na forum co zrobi z tym wszystkim i gdzie wyśle ta listę.

Dziękuję za uczestnictwo i współzawodnictwo.

Pozdrawiam.

Podziwiam.

Mogę wiedzieć skąd masz te informacje?

Było o tym na forum ?

Podziwiam.

Mogę wiedzieć skąd masz te informacje?

Było o tym na forum ?

No przecież afera na forum jest już..

I wcale się nie dziwię.

np. tu o https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...c=54311&hl=

hekko ostatnio miałem mało czasu na czytanie PiO i to dlatego... zabieram się za czytanie :)

Wątek się szybciej rozwijał niż ten nowym algorytmie Xana :). Na szczęście Irek go zamknął.

"Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji."

straciles okazje do nabicia co najmniej kilkudziesieciu postow ;]

Niech nie żałuje, naprawdę szkoda klawiszy i czasu..

Na forum wprawdzie więcej czytam niż piszę ale po p. Szook nie spodziewałem się tego co przedstawił wszystkim.

Również dziekuję za taki konkurs, ogólnie szook, do przeczytania tego tematu lubiłem tego człowieka (chociaż znam go tylko z postów na tym forum), widziałem z nim filmik z spotkania IT w Szczecinie, ech obecnie straciłem cały szacunek do niego :)

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Nie da sie tak jimmi. Od kiedy jestem na forum już kilka razy widziałem jak szook wywinął taką samą akcję, odczekał 3 miesiące po czym wrócił podlizał się trochę, popisał jaki jest kolega a póżniej od nowa to samo. Nie dziwię się że Czacha dał sobie spokój, dziwię się, ze inni w dalszym ciągu biorą w konkursie udział :angry:

Szook ma reputację jaką ma, co jakiś czas o niej przypomina a Wy w dalszym ciągu zapraszacie go do partnerstwa w zabawach seo, to chyba oczywiste, że ludzie będą brali pod uwagę możliwość całkowitego odkrycia się przed takimi pseudoetycznymi osobami.

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

Nie dziwię się że Czacha dał sobie spokój, dziwię się, ze inni w dalszym ciągu biorą w konkursie udział :angry:

Nie może być tak, że wszyscy odejdą z konkursu. Wtedy to dopiero będzie wstyd na całą Polskę...

O konkursie wielu informowało i co - klapa lub wygra ktoś kto nie powinien bo prawdziwa konkurencja odeszła ?!

afera jest, niestety ale proszę bezpośrednio nie wiązać jej z konkursem czy resztą organizatorów a w szczególności sponsorów.

Przepraszam ale ja nie wiem jak nie można wiązać:

Organizatorzy:

PiO

Inhead

Xann Design

Szook.pl

Sem Centrum

Dodam jeszcze tylko teraz to conapisane jest w wątku:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=50692

Robic przegląd broni Panie i Panowie smile.gif idziemy na wojne smile.gif
Taki konkurs to fajny sposób na odkrywanie swojego zaplecza smile.gif
Brad proszę bądź poważny smile.gif walić ludzie będą z wszystkich armat a nie z swojego magazynu na bank nikt w tym Sajgonie nie znajdzie twoich 6 domen

I po co 6 domen jak można 60k od razu załatwić jednym spam raportem :angry:

Nie może być tak, że wszyscy odejdą z konkursu

Nie może być tak, że jeden z organizatorów konkursów grozi wysłaniem spam raportu na strony zaplecza, które nie będą zgadzały się z wytycznymi google.

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności